| DarkGirl a întrebat:

Ce ma sfatuiti sa fac? el se inhiba total cand vine vorba de prezervativ, ii trece pofta i se lasa a zis ca prefera deloc decat sa foloseasca prezervativul, mie medicul mi-a interzis anticonceptionale,, ce putem face? alte metode gen diafragma, sterilet nu vreau pentru ca nu am copii si nu imi doresc sa ma distrug definitiv, si sunt si sensibila la dureri

4 răspunsuri:
| s3xy0girl20 a răspuns:

Eu zic sa te desparti de el! Daca r tine cua devarat la tine, ar intelege! Si s-ar gandi l tine dar asa ii pasa doar de placerea lui.Gaseste pe cineva care te iubeste cu adevarat!:*
Sper ca te-am ajutat*

| unnimeni a răspuns:

Cu prezervativ sau deloc, el va ceda primul.
Fa ce e bine si sanatos pentru tine, nu ce ii aduce lui placere...
Mai inainte de toate gandeste-te la tine.

| RXN a răspuns:

Atunci sa faca ceea ce alege, adica deloc. Tu ti-ai aratat interesul pentru a gasi o alternativa, aceea de a folosi anticonceptionale, dar daca sanatatea nu-ti permite, nu poti, asa ca el ar trebui sa inteleaga.
Ai putea sa mai incerci cu injectiile contraceptive, n-ar strica sa vorbesti despre asta cu medicul tau, sa vezi daca e in regula sa folosesti.Incearca sa vorbesti cu prietenul tau si sa folositi niste prezervative mai subtiri, gen Durex Elite sau Durex Ultra thin.In cazul lui, e mai mult o problema psihica, un blocaj, nu vad de ce i-ar displacea prezervativul, astfel incat sa refuze sexul cu totul.
O discutie ar rezolva multe. E destul de egoist la treaba asta si nu ar trebui sa te lasi induplecata si sa accepti sexul fara prezervativ, nu cred ca-ti arde de copiii sau BTS acum.Nu-i convine, asta e, sanatatea si integritatea ta e mai importanta in momentul de fata.

| Andrei_2901 a răspuns:

El se teme inseamna mai bine sa nu faci dragoste cu el...