Nu inteleg ce va intereseaza pe voi varsta mea. E decizia mea.
Nici n-am zis ca ar fi decizia altcuiva. Daca aveai mai mult de 16 ani nu puneai asa o intrebare. Toata lumea aici intreaba de varsta pentru ca majoritatea celor care pun intrebari nu sunt majori, nu au nici macar varsta de buletin. E normal sa iti traiesti copilaria pentru ca fiecare varsta are specificul ei. Vin si momentele alea in care sa spui: Da, am un iubit si da, il iubesc. Atunci o sa iti dai seama de mai multe lucruri, o sa ai alta mentalitate. Pana atunci e mai bine sa te bucuri de copilarie.
Bai grammar-nazy ce sunteti toti!
Nu vedeti ca fata e in flacari?
Dati-i un raspuns concret si fara gramatica.
Pupa-l cu limba dar nu o baga adanc din prima ca disperata.
Incearca-l asa tiptil vezi daca ii place, tachineaza-l, zambeste un pic ca si cum ti-ar fi rusine, lor le place timiditatea (macar simulata daca a murit in fasa).
Succes!
O faci pur si simplu. Oricum vei vedea ca el va continua si va v-a place amandurora
Te sfatuiesc sa pui mana pe-o carte de romana si de preferat ar fi sa o si citesti.
Vai ce sa zic...Bine ca stii tu mai multa romana sunt cea mai buna din scoala.
Daca cea mai buna fata din scoala scrie "ke" in loc de "ce" inseamna ca acea fata minte ca e cea mai buna sau scoala e de rahat.
Pe internet scriu cum vreau eu, dar la scoala sunt cea mai buna.Am numai 10 la romana.
Imi doresc sa fie asa cum zici.
Ai 12 ani. La 12 ani iubit şi sărut franţuzesc? Nu. Nu e o părere de comunist. Nu spun că ar trebui la 18 ani. Spun doar că trebuie să fii cel puţin idiot ca la 12 ani în loc să-ţi trăieşti copilăria, să te formezi tu ca om, să capeţi experienţă, tu te avânţi direct la iubiţi. E ca şi cum ai începe o facultate şi tu deja te-ai angaja în domeniu fără să termini studiul.
zeitaana întreabă: