Pai face ti plimbari in orasul vecin, duceti va la cumparaturi, eventual arata i cat de mult il iubesti sufocandu l cu popici si imbratisari pentru a numai fi trist.
Si daca el e in continuare trist problema este el:*
succes
Sunt multe de facut.De exemplu mergeti in parc sa faceti poze( acum ca se apropie primavara si caldura), vizitati`va rudele, mai la o plimbare cu cainele veciunului, la mec, pizza, sau restaurant, pe la cinema, puteti gati impreuna, sau de ce nu sa mergeti in alt oras( unul mai aproape de voi) si petreceti`va ziua plimbandu`va pe acolo, sunt sigura ca va veti gasi o gramada de ocupatii.Atat mi-a venit deocamdata in minte.
Sper sa te ajute cu ceva
Sa tineti post, postul Pastelui, si unul, si celalalt, ca sa va mearga bine in continuare! Sa va spovediti, sa va rugati, sa mergeti la slujbe la biserica! Atunci veti deveni mai veseli amandoi, pentru ca va va merge mai bine impreuna!
Eu de exemplu fac multe chestii cu prietenul meu cum ar fi:
-mergem la scl am2
-ne plimbam prin parc ore in sir
-facem baie impreuna
-pregatim masa
-ne ducem in cluburi imp
-dormim impreuna
-de ducem in vizita la prieteni
- cand e trist ii fac un masaj sau il alint cum stiu eu mai bine
-esx la munte la mare
etc o gramada de ocupatii aveam>:X
Pai ce pot sa zic, mergeti intr-o excursie nu e numai decit sa fie departe, poate fi oriunde, si nu doar voi doar sa fiti o companie mare unde sa puteti glumi seara, sa puteti komunica cu mai multe persoane, sa mai servetzi cite ceva, la sigur va fi vesel, dar fiecarui baiat ii place cind ii faci pe plac, si esti mereu in preajma lui, si el deja devine untr-un fel sau altul plicticos putin, pai asta vine din cauza ta, prea multa atentzie in fiecare zi, fii si tu femeie cu caracter, mai pune si tu niste conditzii numai vezi sa nu-l sparii cu asta, deci cu excursia va fi greu pentru ca necesita efort pentru a o organiza dar merita, dupa exercusie vezi cum merge relatzia, daca e tot asa de trista pai atunci in cazul dat trebuie de vorbit pe aceasta tema, pentru ca asta e ceva pe care pe el il macina si poate nu vrea sa spuna si ascunde intr-un fel sau altul, ceva de genu asta, bafta si mult noroc!
Pai... faceti ce va place. Diferite sporturi...fotball etc. Nu prea conteaza jocul ci persoana cu care joci. Iesiti undeva. Parc, restaurant, cinema etc. Petreceti.va timpul impreuna, o sa vedeti ce usor o sa treaca.
Daca ti se pare trist...invioreaza.l cu, cuvinte dulci! Spune. i ce vrea sa auda .
Cristi2500 întreabă: