Sti vb aia : dragoste su sila nu se poate! daca ea nu are incredere in tine, iar increderea si-a pierdut-o pe baza unor lucruri neadevarate nu stiu ce poti face.incearca sa stai de vb cu ea, spune-i cum stau lucrurile de fapt. dar daca ea nu vrea acest lucru nu are rost sa mai insisti, te ranesti singur! nu e singura fata, e normal sa te doara ca ati incheiat relatia dar iti vei reveni!
Vad si eu un baiat care sufera dupa o fata, sunt foarte putini baieti care fac asta.asa oai dj nu are incredere in tine n`o meriti adica
te banuie ca vb cu alte fete. te-a prins ea facand asta/ te`au prins altii si i`au spus? nmu.in fine las`o nu merita
Am sa-ti spun pe scurt o poveste personala.
Am avut o prietena cu care am vorbit timp de cinci ani timp in care nu am facut sex (o iubeam prea mult si nu vroiam sa-mi bat joc de ea) si tot in acest timp ne-am mai certat ne-am impacat eu am insistat sa fim impreuna si AM REUSIIIT! adica ne-am casatorit ca dupa 4 luni de "mariaj" sa divortam. Deci? Ce concluzie tragi? Nu era mai bine sa o las d... si sa-mi vad de viata mea? Asa mi-am pierdut cei mai frumosi 5 ani din viata si REGRET AMARNIC. Vrei si tu asta? (Aacei 5 ani sunt de la 20 la 25). Nu spun ca asa se poate intimpla la toata lumea, dar DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E! pentru ca o relatie se bazeaza pe INCREDERE si RESPECT. Decizia ramine, totusi, a ta. Mult succes si ai grija de tine.
Legat de ce spunea cea dinaintea mea: Fatooo... suntem si noi oameni, avem si noi o inima, iubim si noi iar daca unii nu se arata ca iubesc sau sufera nu inseamna ca sunt de piatra sau daca unii se dau mai "rotunzi" asta e treaba lor, dar sa stii ca totusi suntem FIINTE VII si orice fiinta vie are SENTIMENTE iar tu daca ai facut acea remarca "vad si eu baiat care sufera dupa o fata" imi lasa impresia ca tu esti acea persoana "de piatra" si ca te bucuri cind vezi asa ceva, e aiurea sa ne judecati doar dupa PANTALONI si sa stii ca sunt multi care sufera si nu se arata tot din cauza celor ca tine. Imi pare rau.
Daca ea zice ca n-are incredere in tine, atunci da-i o pauza, las-o asa, caci n-are rost sa te agiti daca ea nu vrea...lasa-i timp de gandire serios. daca acum se infoieste de tine, ce va fi mai tarziu? va veni cu tine tot timpul sa te verifice?
Ma gandesc ca-ti este greu, dar daca ea nu se schimba intr-un fel n-ai ce face! Las-o, caci fete mai sunt! Gandeste-te si tu bine si ea sa faca la fel, apoi luati o decizie
Mda. m-am impacat cu ea acum o saptamana si ne-a mers bine o saptamana nu ne-am certat deloc si mi-a spus ca tine la mine is ma iubeste mult.si o sa faca ce vreau eu si chestii din astea... iar acum mai exact acum 2 zile mi-a spus ca vrea o pauza de o saptamna ca nu stie exact ce simte si ca s-a cam plictisit si avem aproape 4 luni de cand suntem impreuna dar ne-am mai si desp in astea 4 luni iar acum e nasol si ma simt foarte rau si nu stiu ce se va intampla dupa saptamana asta daca va mai vrea sa fim amun2 sau nu
AndrewTate7789 întreabă: