E clar ca ea nu-ti este prietena, doar stii si tu vorba aia, prietenul la nevoie se cunoaste. Din ce-ai povestit tu... "amica" ta il place pe fostul tau iubit, dar nu cred ca fostul o place, doar probabil este suparat ca v-ati despartit, te tachineaza,.iar "amica" ta daca-l place se ia dupa el si practic tu esti "intre ciocan si nicovala". Cel mai bine e sa-i lasi tu in pace, indiferenta doare cel mai mult, vezi-tu tu de ale tale si fa-ti alta prietena. Pup! O zi buna fundita :-D?
Buna...Daca tu nu mai simti nimic pentru,, Alex" poti sa-l lasi in pace si,, prietena ta cea mai buna"o poti lasa sa faca o relatie cu fostul tau prieten daca tu nu mai simti nimic pentru acel baiat. Daca mai simti ceva spune-i acumca dupa aceea sa nu fie prea tarziu.
Pai...Conteaza daca el mai simte ceva pentru tine? Tu trebuie sa simti pentru el Si prietena aia a ta... daca ti-ar fi cea mai buna s`ar intoarce zic si ew
Cred ca baiatul ala nu e potrivit pentru tine eu zic sai dai papucii iar dupa un timp o sa te caute daca chiar te iubeste si daca nu e mai bine sal lasi liber tot una iti va fi!