Sterge-ti mucii, da-ti doua palme si mergi mai departe
fii puternica, ce caspuna faci?
Banii aduc fericirea sa stii. O femeie te baga in pamant dar banul te ridica in slavi. Fara bani nu esti nimic. Daca fetele erau ca pe vremuri sa se ocupe de gatit si sa aprecieze omul de langa ea era fain dar nu mai e asa acum
Si? in loc sa-ti plangi de mila, ai putea sa inveti din greseli, iti ceri iertare si cel mai important te ierti pe tine
Mergi mai departe, indiferent ce ai facut, o poti lua de la capat si sa traiesti frumos asa cum vrei tu.
Asta imi spun si eu in fiecare zi dar nu e deloc usor pentru ca imediat dupa ce imi fac curaj imi revin in minte regrete multe si amare deoarece faptele din trecut au influenta asupra a ceea ce traiesc azi.
Mi-am pierdut jumatatea intelegi? Am pierdut omul ce ma completa si simt un mare gol.
Un gol imens si singuratate si mie teama sa nu cad in depresie pentru ca singuratatea va mai dura pentru ca nu mai pot privi per altcineva daramite sa iubesc si sa uit
Asta o sa fac
Sterge-ti mucii, da-ti doua palme si mergi mai departe
fii puternica, ce caspuna faci?
Invatam din greseli, nu conteaza ca nu stii, conteaza sa incerci sa te comporti sa iubesti si sa respecti fara astea suntem toti inumani, dar nu ii prea tarziu sa faci o schimbare in viata ta de zi cu zi. Sfatul meu e sa accepti pe cei care te iubesc si sa incerci incet incet sa ii respecti!