Am 11 ani fac 12 as mai mic decat voi si nu va ie rusine ok eu cand doarme o am de 8cm cad ie sculata o am de 16
Eu normal o am de 7cm si in erectie o am de 13cm si am 13 ani.
Pai am 13 ani si 2 luni normală o am de 8 in erectie nu am masurat-o... cred ca in jur de vreo 13-14 cm.
Eu cand eram mik pe la 5 ani ma frecam de coltu la perna...pana la org. apoi am trecut la laba...si fac de 4-5 ori pe zi ...si cateodata nu ma pot stapanii...
Eu o am de 13-14 la 14 ani...si fac si laba...cred ca in ceva timp o sa ma dezvirginez pentru ca nu prea se mai tine.
Daca e sa facem pe grozavii...eu am 18-19 cm la 13 ani si e pe bune, fara gluma
9 ( ma rog am si 1, 81 si 70 kg)
Frate cred ca tori stati in fata la pc si va masurati penisu, va da cumva cu virgula? auzi sa stai u sati masori penisu si sa dai dimiensiunile pe site...ce copii redusi mental...)
Frate cred ca tori stati in fata la pc si va masurati penisu, va da cumva cu virgula?
auzi sa stai u sati masori penisu si sa dai dimiensiunile pe site...ce copii redusi mental...)
Ma sincer..cred ca in jur de 14-17cm.Eu am apr 14 ani jumate si o am de 16, 5cm in erectie.Parerea mea
Buna la toti! Eu am 15 ani si ampenisul cam de 15 si 16 cam asa... dar tot mi se pare mica si nu stiu de ce. Multi au spus ca sa incep viata sexuala pentrut ca si ei au inceput mai de la 13 ani si nu stiu ce sa fac un raspuns va rog. Va Multumesc
Ma... eu am 13 ani si o am de 11 eu zic ca e normala iar la 14 cam 12-13 dar de la 14 15 ani pana pe la 19 se dezvolta...
Eu am 13 ani 50 kg inaltime 1.73-1.74 si am penisul de 12-13 cm presupun ca pentru ani mei sunt normal
Eu am 13 ani si in stare normala e de vreo 7 cm iar in stare de erectie e de vreo 15
Buna! Am 14 ani si o am de 7 cm nesculata si de 15 cm in erectie, cand ma ejaculez uneori imi iese sperma alba uneori ceva de culoare transparenta dar lipicoasa! Este bine?!
Ardelean_Paul_1966 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: