POFTIM?:O sa iti mai faci sperante dupa ce ti-a facut?! faza cu pupatu a fost sa te lase pe tine confuza sau doar ca ii face placere sa se pupe cu fetele . Cum sa te intorci la el?! Ai si tu un pic de orgoliu, eu am impresia ca te-a folosti . Nu are rost sa te gandesti la el, parerea mea e sa va vedeti fiecare de viata lui, nu ii mai permite sa se comporte cu tine asa... adica daca vrea sa te pupe nu il pupa, nu stiu nu te du la el sau nu il lasa sa te pupe . Treci peste! E un nemernic!
succes cu cineva care chiar merita atentia ta si sunt sigura ca tu meriti sa ti se vorbeasca frumos si cu toata dragostea, mai ales ca i`ai suportat toate rautatile .
Te-a batut si tu tot tii la el? In cazul asta esti proasta de-ti curge scuipat din gura! Orice iti va face, iti meriti soarta. Eu nu inteleg cum pot supravietui persoanele atat de proaste cum esti tu.
Am lovit de nervi, si chiar atat de tare incat respectivul si-a piedut cunostinta, dar eu nu am lovit niciodata o fata si cu atat mai putin fata pe care o iubesc...si nici nu o voi face vreodata! Si nu imi mai da tu mie sfaturi prietenesti, pentru ca noi doi nu suntem prieteni...esti mult prea proasta ca sa te poti considera vreodata prietena cu mine.
Si eu incerc sa imi revin dupa ceva asemanator...de iubit nu te mai iubeste, insa mai simte o atractie sexuala fata de tine, a vazut ca esti la mana lui si profita...ia arata-i ca nu-ti mai pasa si prefa-te ca ti-ai gasit fericirea langa un alt baiat (la fosta mea prietena a functionat)
Eu zic sa il lasi balta dupa ce ti-a facut, sa-i intorci spatele si poate daca te mai place incearca sa-l faci gelos.
Lupta cu aceleasi arme cu care a luptat si el, sper ca ti-am fost cat de cat de folos.
Chestia e ca mi.e frica sa imi fac alt prieten. Face tot posibilul sa ma desparta de persoana respectiva. Mi-e frica de el. Crede-ti-ma ca i-am permis foarte multe chiar si palme, pumni si tot tin la el. Mi-e foarte greu sa trec peste asta. Si nu stiu. Deocamdata nu l-am mai cautat nimic...
Scumpa/scumpule nu am specificat acolo. Chiar daca m-a batut am tinut si tin la el, dar asta nu inseamna ca am ramas in continuare "iubita lui " sau ma rog langa el. Nu imi spune ca tu nu ai lovit pe cineva de nervi? sau ma rog nu ai fost pe post de victima, niciodata?
Eu nu inteleg de ce critici persoanele atata timp cat nu cunosti intreaga poveste!?! Incearca sa te abti, sa te controlezi iti dau sfat ca intre prieteni.
Hai usor cu criticile astea. Nici tu nu imi esti prieten si nu ai dreptul sa ma faci proasta. E problema mea! Chiar nu am nevoie de sfatul tau!