| mon@29 a întrebat:

Ce mesaj cadou sa ii trm la prietenu meu de ziua lui.as vrea sa fie unu frumos. ceva idei? mersi multwinking

Răspuns Câştigător
| Kovacs06maria a răspuns:

1. Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anul’ nu o sa mai am ce sa-ti doresc.
2. La multi ani, comoara sufletului meu! Sa traiesti 100 de ani, verde ca bradul, mandru ca stejarul iar in drumul
vietii tale sa ai parte numai de flori parfumate si frumoase precum dragostea, fericirea, sanatatea, intelegerea, simplitatea, simpatia, cariera, libertatea si familia!
3. Iti urez tie, care esti primul si ultimul meu gand din zi si din noapte, tot binele din lume, noroc cu carul si sa ajungi in Top Capital sa te poti bucura de bani cat mai mult timp si toate visele si dorintele sa ti se indeplineasca mult mai devreme decat poti spera!

3 răspunsuri:
| NeXt_6616 a răspuns:

Pai e prietenul tau, fi originala, ca doar tu il cunosti si sti ce ii place si ce nu, nu e ca si cum ai cumpara pentru un necunoscut

| anazoe4ever a răspuns:

Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie.

| Rukhsandra a răspuns:

Sincer mie nu-mi plac mesajele siropoase un simplu "te iubesc mult " si "la multi ani " e mult mai dragut...