| Love1123 a întrebat:

Ce mesaj pot sa ii dau unei fete de care imi place, ca sa pot vedea daca si ea tine la mine, dar fara sa banuiasca ceva! PLS, AM NEVOIE!

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Incepe cu un "buna" si apoi poti sa vorbesti orice.
Sa nu fi genu care o plictiseste sau cel care incepe cu replici de tractorist.
Daca vorbeste cu tine si e receptiva, probabil e interesata.
Dar raspunde sucurt si sec, e posibil sa nu sau esti genu care pune intrebari care le-a auzit de la bunici cand era mica.
Daca vorbesti cu ea pe facebuck, vei gasi ceva la profil de care sa te agati sa deschizi o conversatie.

5 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Iti spun eu, Love. Nu tine la tine! Deocamdata. Ce farmec ar avea, sa i se puna pata pe oameni, aiurea. Stai intai sa vada ca o placi, ca esti disponibil pentru ea, ca e ceea ce isi doreste... si te va lua in serios ca posibil iubit, din ce in ce mai mult. Dar deocamdata, nu are decesa tina la tine.

| Love1123 explică (pentru minrest):

Frate dar asa provizoriu ce as putea sa ii zic...eu cred ca ma place si ea puin

| minrest a răspuns (pentru Love1123):

Eu zic ca, daca o inviti undeva, chiar daca te refuza, va sti ca o placi. Cinema, cofetarie, plimbare in parc. Sau, daca ti se pare ca e prea brusc, o poti invita unde sunt mai multi, in prima faza.

| Laura927 a răspuns:

Eu sunt fata asculta-ma pe mine..aici miroase prea tare a testosterona.
ca sa fii sigur ca o fata te place ce trebuie sa faci.
Daca ai vreo prietena buna sau daca nu agata o fata indiferent care,, fata sa fie.
Atunci cand o vezi ca vine fata de care iti place, ia-o pe fata aialalta asa cu mana dupa umarul ei prefate zambitor si fericit, glumet, nepasator ei atunci incearca sa faci contact vizual cu ea si daca reusesti zambeste-i frumos.
ei daca ea baga capul in pamant si se rusineaza inseamna ca ii placi daca trece nepasatoare mai incearca de vreo cateva ori faza.
Femeilor ne plac de obicei cei nedisponibili, fa-o geloasa dar in acelasi timp lasa-i "usa deschisa" cum s-ar spune zambeste-i de fiecare data cand o vezi.
Sa vezi ce rapid iti scrie ea "buna"

| Againrip a răspuns:

Poti sa începi conversaţia cum o începi şi cu alţii şi o continui în funcţie de ea. Poate ai noroc şi o să fiţi impreunâ! laughing

| kingdrlove a răspuns:

"Crezi în Moș Crăciun? Sau trebuie să cobor pe hornul tău îmbrăcat în altceva?"