"Tu esti motivul pentru care am nopti fara somn. La tine ma gandesc inainte sa adorm. Tu esti motivul pentru care nu pot adormi inainte de a-ti ura somn usor!"
"Si amas a Dios que murio por tanta gente, por que no me amas a mi que me muero por ti solamente?!"
"Last night i was counting the stars and i saw that 2 peaces are missing. Later than, it was hard to believe, but i found them in your eyes"
"Asa cum pe cer, intre milioanele de stele exista un singur luceafar, asa in inima mea, in gandurile mele, din milioane de fete, exista una singura."
"Daca as fi o lacrima in ochii tai, m-as rostogoli pe obraz ca sa iti ating buzele. Daca tu ai fi o lacrima in ochii mei, nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd."
"Daca luna ar iubi noaptea asa de mult cum te iubesc eu pe tine, atunci soarele nu ar mai rasari niciodata."
Sper sa iti placa
De dragoste "te iubesc"
de noapte buna "noapte buna""somn usor" "vise placute"
daca mi-as pune imaginatia la contributie poate ca ar iesi mai bine, dar azi nu...
Noapte buna trandafirasi precum eu sunt un fluturas iti urez vise placute cu drag!
Odata cu venirea noptii, luna se ridica pe cerul intunecat ca sa iti lumineze somnul dulce, sa te calauzeasca catre cele mai frumoase vise, unde eu te astept intr-un imens palat facut din diamante ca in povestile din copilarie, sa devii printul meu si eu sa fiu printesa ta si sa traiam fericiti pe veci. Noapte buna :*
Sper ca iti place.
Stiu una amuzanta!
Noapte buna, somn usor, sapte purici pe un picior, sapte si pe celalalt, sa te traga jos din pat!
Bananacantareata87 întreabă: