Mai era un tip: ce sa ma fac dintre astronaut si pilot de Formula 1?
Get real.
Daca pui astfel de intrebari poti sa te faci profesor de sport, caci imi dau seama de gradul tau de inteligenta (fara sa jignesti profesorii de sport, spun doar ca nu iti trebuie' nu-stiu-ce fizica cuantica cand pui elevii sa faca 20 de flotari).
O sa fiu realist si iti spun, ca ai sanse sa ajungi profesor de biologie.
Pai daca vrei sa devi prof de bio mori de foame din salariu ala de nimic.Si in ziua de azi numai nici respectul alevilor (stiu ce facem noi la ora)
Si decat sa mori de foame si sa te imbolnavesti de nervi mai bine aleg chirurg -
Fate sofer de tir mai bine, e si platit, vezi si lumea, nu iti trebuie scoli s au pregatiri prea mari
Fate gay! nu vad legatura intrebarii cu aceasta categorie!?
Si ca sa nu zic ca sunt rau alege pe ambele. poti fi si profesor universitar si chirug.
Chirurg daca esti o fire mai tare.
Daca iti place sa dai de lucru sau sa chinui lumea fa-te profesor.
Dar gandeste-te si la avantaje...
ghirurg - C sau E klass
profesor - un logan in rate
Depinde caum din ce parte privesti problema
meseria de chirurg e mult mai banoasa decat meseria de prof.
acum depinde de ce iti place tie mai mult
Toata lumea zice de bani, dar de munca, nimeni. Un profesor de biologie face facultate de 3 ani (asa cred ca e acum), ca sa ajungi chirurg iti trebuie muuuult peste 10 ani de pregatire, din care 6 ani numai facultatea. Un profesor de biologie ce invata in facultate aia toroie toata viata, un chirurg invata toata viata. Un profesor de biologie nu are viata pe mana, deci poate sa mai greseasca o disectie pe broaste, chirurgul. eh, nu prea. Plus ca nu iti garanteaza nimic ca ai veleitati de chirurg.
Pai depinde cetzi place.sa invetzi copii despre biologie.sau.chirurgia.eu zic ca chirugia e mai buna. da e dupa tine. fundita?>
Bananacantareata87 întreabă: