@tuhhey23:stiu ca asa se cucereste in ziua de azi o pitzipioanca!dar iti trebuie si puutina materie cenusie...
degeaba are bmw si bani daca nu stie sa scoata 2 vorbe...
Si daca nu ai bmw si bani...(care nu mi se pare o metoda)zambeste la ea, arata'i ca iti place de ea.invit'o la o plimbare la un suc si stati de vorba
Succes!
Dar u crezi ca exista "metode"? t inseli, raw d tot,. las-o balta k daca asa vrei u sa actionezi n-ai nici o sansa, ...nu exista plan/schema pentru asa ceva, ...ps:am nervi, nu ma luati prea mult in seama,.
Tukhey23 nu am bani nici bmw a si eu dacia altceva ce poti spune.asa mai intelept ca floryMS de raspunsuri pana acum oricum
Ca sa poti cueri o fata in primul ramd trebuie sa ii arati ca iti place de ea... sa ai o conversatie normala cu ea, sa ai simtul umorului, sa o faci sa se simta bine im prezenta ta.
sa nu fi prea insistent astfel poti s-o indepartezi de tine.
vorbeste mult cu ea, fi tu insati, fi sincer cu ea.
Pai tocmai Ramona.ca nu prea am vorbit cu ea.am lasat-o mai mult pe ea sa vad ce face. dar nu spune nici nu dar nici chiar un da.100 la 100 am sa insist sa vorbesc cu ea mai mult intr-o zi.
Normal ca exista scheme .pentru cele necunoscute pentru cele cunoscute secretul este SPONTANEITATEA. Si pe langa asta multe alte calitati .prin care ii arati ca esti barbat asta vor ele.
beausingurlamasamea întreabă: