Cred ca pilulele, dar cel mai bine e sa consulti medicul. Stiu ca era gratuit, obtineai si pastilele gratuit-acum cu criza nu mai stiu ce mai este.
Prezervativul este cel dar cel mai bun... te fereste de o sarcina nedorita si de BTS(bolile cu transmitere sexuala). si anticonceptionalele sunt foarte bune, desigur, dar ele se folosesc atunci cand ai o relatie stabila, cu un singur partener, pe care sa il cunosti foarte bine din pct de vedere medical, si sa fii sigur/a ca la randul lui/ei nu intretine raporturi sexuale neprotejate cu alte persoane.Desi cand spunem "medote contraceptive" ne gandim doar ca ele ne protejeaza de o sarcina.total gresit, BTS`urile sunt mult mai periculoase decat o sarcina.Sarcina s-ar rezolva cu un avort (sunt total impotriva avorturilor la adolescente) dar bts-urile necesita tratamente, chinuri, unele provoaca infertilitate etc.Deci recomand prezervativul, te protejeaza si de sarcina si de bts-uri, stii. 2 in 1 , succes si ai grija de sanatatea ta
Prezervativul. Cele de la durex sunt cele mai bune. Sa nu ai surpriza sa se rupa cand ti-e lumea mai draga.
Va invit sa faceti pare din acest grup. Am cautat un astfel de grup pe facebook si nu am gasit unul romanesc. Cred ca ar fi util sa ne impartasim experientele si sa ne ajutam cu sfaturi
https://www.facebook.com/groups/contraceptive/