Din pacate, ce ai vrea tu, nu se potriveste cu ai mostenit deja.
Si cum, nu exista tratamente sau metode de marire a lui, ramai cu ce ai si incerci sa inveti niste reguli de satisfactie pentru femeie, ca sa sumplimenteze ceea ce este deficitar la tine.
Mărire permanentă de penis nu există. Se pot folosi aparate care se zice că măresc sau poți "mulge" penisul, însă toate astea îți dau doar o așa-zisă mărire care dispare, odată ce nu mai practici exercițiile respective. Așa-zisa mărire se realizează pentru că se acumulează foarte mult sânge în corpul și glandul penisului.
Ai nevoie să fi foarte disciplinat ca să faci aceste exerciții, pentru că trebuie făcute în fiecare zi, o perioadă lungă de timp (chiar permanent din moment ce odată ce încetezi exercițiul totul ajunge ca la început). Mă gândeam să încerc și eu (mai ales ca să testez această metodă ca să mă edific odată și pentru totdeauna) dar Eu unul nu am atâta timp la dispoziție. Am alte lucruri mai importante de făcut. Și, dacă mă întrebi pe mine, 15 cm vor satisface orice fată.
Nu exista o metoda oficiala de a marii penisul, caută pe YouTube (Baba care creste ***) și sigur vei afla!?
Avand in vedere ca in primi 5cm din vaginul unei femei sunt cele mai multe terminatii nervoase, eu cred ca, cu 15 cm poti face treaba destul de buna.
În prezent, conform științei și tehnicii foarte evoluate, încă nu s-a descoperit o tehnică de mărire a penisului. Toate cremele așa zise ajutătoare care apar pe internet, sunt doar niște reclame false, care dai banii degeaba. Penisul tău a moștenit mărimea de la genetic, adică de la tatăl tău. Multă sănătate!
Greatassformen întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: