| Privat_3121 a întrebat:

Ce motiv bun ar trebui sa aflu sau sa vad Eu sau Ea ca sa ne despartim Si sa nu ne mai impacam, sa nu uitam ca suntem de aproape un an impreuna happyOare exista un motiv asa de tare ca sa ne desparta si sa nu ne mai impacam? Dau fundita care imi spun un motiv din asta

5 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, offf pai exista multeee motive, dar depinde de fiecare, unii pot sa treaca peste anumite chestii altii in schimb nu. Un motiv intemeia pentru mine ar fi daca prietenul meu m-ar agresa fizic sau psihic, daca mi-ar face rau mie sau familiei mele, daca m-ar insela, daca m-ar batjocori... unii iarta usor si trec peste dar nu toti.De exemplu, daca prietena ta sa zicem ca te-ar insela cu cel mai bun prieten, ai ierta-o? Sau ea oare te-ar ierta daca ai bate-o si ai agresa-o? Acum poate ca altii ar trece peste dar eu zic ca e un motiv de despartire definitiva.Sau nu trebuie sa existe un motiv ff mare, ca sti... din nimicuri se poate ajunge la despartiri definitive, chiar si o fapta sau o vorba ne la locul ei, poate distruge o poveste de iubire, depinde.

| pendula a răspuns:

Cea mai folosita replica este " Simnt nevoia sa facem o pauza " si ii spui ca esti dat peste cap nu mai sti care e dreapta care e stanga pentru ca esti ocupat ai trebuiri de facut nu poti sa iti imparti timpu etc etc. Bun a 2-a e ceva de genu " Auzi hai pa ca am pe alta". A 3-a e asa " Sti m-am plictisit..." a 4-a " Te-am inselat ( daca cica te iarta pui paie pe foc spui ca ai facut-o cu una in parc si dupa aia ti-a placut de prietena aleia si ai agatato si pe aia etc." no sa ierte asa ceva si a 5-a Pune pe ceva prietena de a ta sa iti lase urme pe gat de dinti sau intr-un loc vizibil o sa te certe si daca cumva vrea sa va impacati ii spui ca dupa ce ti-a facut faza asta tu nu mai ai ce sa vorbesti cu ea deoarece nu a avut incredere in tine. laughing pfff daca vrei mai multe motive doar anuntzama happy. Bafta

| scufitzaneagra a răspuns:

Eu cred ca motivul cel mai bun o sa fie acela pe care chiar o sa. l primesti daca mai gandesti asa.bye

| buldog a răspuns:

Pai cel mai bun motiv care ar putea intrerupe o relatie de cel putin un an, in opinia mea, este acela ca unul dintre cei doi membrii ai cuplului sa ii fie infidel celuilalt din anumite motive(cel mai des ar fi nesatisfacerea placerilor sexuale)! Astfel de motive trebuie eliminate prin comunicarea intensa intre cei doi

| fsdfdsfdsf a răspuns:

Ai putea sa incepi sa fi putin rece', sa nu mai fi atat de " dragastoasa " ca-n momentul de fata. S-ar satura, l-ai enerva si probabil iti va cere o explicatie. Raspunsul tau ar putea fi ca " m-am schimbat' daca nu ma poti accepta mai bine o terminam " si inchiei totul fara sa astepti alte explicatii! :d