| Selina1603 a întrebat:

Ce motive ar avea un băiat să sărute o fata pe gât, sa o ia în brațe și să încerce să o sărute pe buze? Mai ales daca fata este cuminte... Adică dacă ar face așa unei târfe înțelegeam ce vrea de la ea dar daca fata este cuminte? Iar el este genul de baiat dupa care toate fetele sunt inebunite dar el se da doar la cea mai cuminte și îl și respinge ...nu înțeleg îmi poate explica cineva?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cu toti vrem ce nu avem

| corbulalbrosu a răspuns:

Acel comportament insistent face parte din ''arsenalul'' de metode de convingere a oricarei potentiale noi ''puicute'' pe care incearca sa o impresioneze/influenteze, indiferent de ''statutul'', convingerile sau de gradul de ''cumintenie'' a fetiscanei respective. Un sfat util s-ar putea reduce la un singur cuvant....pazeste-te. happy

| h3r a răspuns:

Ia uite ca te incearca si pe tine!

| alina2k18 a răspuns:

Ohhh ce romantic...
Eu credeam ca panaramele/tarfele vor altceva bosswinking
PS : M-ati innebunit cu fetele cuminti!
Sau la voi cuminte = timida/rusinoasa?

| sofisis a răspuns (pentru alina2k18):

Mda, cam asa fac asocierea. Daca e tacuta, timida si rusinoasa inevitabil e cuminte. Ce legatura o avea, nici eu nu stiu dar...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marul interzis. Te astepti la panarame sa se lase atinse etc etc dar mai haios e cand una "cuminte" te lasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata cuminte...pana la o adica. Cand a dat de "gust"...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tarfa sau nu, tot sex vrea))De la cea mai "cuminte"i se pare mai incitant sa-l primeasca, tinand cont ca mereu ce e interzis e totodata si mai ravnit.

| DonGiani a răspuns:

E simplu, fructul interzis este cel mai dorit happy