| Valentin333 a întrebat:

Ce mult te-ai schimbat! astea au fost primele ei cuvinte cand m-a vazut dupa 6 luni. Ce credeti ca inseamna asta? Cand am cunoscut-o aveam 11 ani si am fost cu ea aproape 1 an si 6 luni ( v-a dati seama ca eram mai mic si nu aveam tupeu nici macar sa o tin de mana) dupa un timp ea s-a despartit de mine si m-am simtit ca un prost. Mi-a trecut intr-o saptamana si am inceput sa fac _ _ _ _ (ganditi-va si voi) si sa ma plimb cu prietenii prin sat ( eu locuiesc intr-un sat destul de cool iar ea la oras de aceea nu puteam sa o vad decat sambata si duminica) acum dupa 6 luni in care am fost despartiti eu am vazut-o iar si s-a reaprins o scanteie laughing ( acum am 13 ani) m-am dus sa vorbesc cu ea am spus doar :,, Salut " iar ea a spus (si nu glumesc) Ce voce groasa ai! ( cam ciudat...) dupa m-am plimbat un pic cu ea si a plecat. Am sunat-o si am intrebat-o daca mai vrea sa fie cu mine si a spus NU Acum intrebarea e : Sa mai incerc sau ce sa fac? (mentionez ca ea e singura fata pe care o plac din toata inima)

Răspuns Câştigător
| Beatris123 a răspuns:

Nu! nu mai incerca! nu cred ca te merita deloc. dupa parerea mea nu te mai place, asa ca mai bine gaseste-ti adevarata partenera cu care iubirea sa fie reciproca.nu trebuie sa alergi tu dupa o fata daca aceasta 1 data te-a parasit si a 2 oara te-a respins.lasa...nu fi trist te asigur ca iti vei gasi perechea, si o vei uita pe aceasta fata.succes in toate!

| Valentin333 explică (pentru Beatris123):

Ai dreptate nu o sa mai incerc mersi mult

5 răspunsuri:
| catafreestyle a răspuns:

Daca sacai o fata nu vei face decat sa o enervezi mai tari...si astfel sa te evite

| SonataArctica a răspuns:

Fetele din ziua de azi (mentionez ca si eu) cauta baietii mai mari.
Baietii mai mari pentru ca fetele se dezvolta cu mult inaintea baietilor si fizic si psihic (Pun pariu ca joci Metin.laughing ).Nu poti face nimic in privinta asta, mai ales ca ea ti-a dat clar de inteles ca nu mai vrea.
Schimbarea e normala, e buna, dar probabil ea a fost socata.happy.
Prima dragoste nu piere, si nu se uita.
O sa ramana o amintire frumoasa.happy.

| Larisuk128 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa n o mai bagi in seama ceva timp si ai sa vezi ca va doari sa vorbeasca ea cu tine sauufa ceva dracut pentru ea.

| Biibby a răspuns:

Sincer...daca ea s-a despartit de tine...thinking cam greu sa te mai placa din nou crede-ma stiu ce zichee hee poti sa incerci sa o recuceresti.