| MrsBrunetzyka a întrebat:

Ce note trebuie sa am in clasa 5-8 si la ce facultate/ liceu trebuie sa ma inscriu pentru a ma face profesoara de istorie? Ajutoor! ( scuze categ.)

6 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Dacă chiar vrei să faci asta liceu cu profil de filologie, ştiinţe sociale şi facultatea de istorie.
Eu sunt la filo am 3 ore pe săptămână şi dau şi teză.

T.

| DEBrown a răspuns:

Pai notele nu conteaza asa mult neaparat la 5-8. Doar sa ai o medie acceptabila si sa dai la un liceu cu profil stiinte-sociale deoarece acolo faci multa istorie. Apoi poti urma facultatea de istorie happy

| Amy90 a răspuns:

Chiar vrei sa faci asta? Gandeste-te mai bine...eu asa te sfatuiesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intre 5 si 8 trebuie sa ai note de la 5 la 8 si poti iesi profesoara de istorie sau geografie. problema intrevine intre clasele 10-12.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa te faci profesoara de istorie trebuie sa te inscrii la facultate de istorie si trebuie sa ai note destul de maricele daca vrei sa intri la bugetwinking insa gandeste-te destul de bine daca vrei asta, pentru ca istoria nu e pentru orisicine, trebuie sa ai inclinatii spre asa cevawinking istoria care o faci tu in generala si liceu nu are absolut nicio legatura cu istoria care urmeaza sa o faci in facultate, e destul de greu si foarte mult de invatat si daca esti genul de persoana care invata tocindwinking nu ai sa faci fatawinking pentru ca istoria nu se toceste.
Notele din clasele 5-8 nu conteaza absolut deloc, insa cele din liceu dawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi lua in nume de rau raspunsul, dar ce sa faci ca profesoara de istorie? vrei sa lucresi pe 6 milioane? si sa faci naveta prin nu stiu ce sat. Cunosc o tanara profesoara care in primul an de profesoara lua salariul mai mic, decat femeia de servici, ti-se pare normal? Eu te inteleg ca asta iti place, dar o s-a cam lucrezi gratis, plus ca o sa se mai faca greve, etc. Mai bine te-ai orienta spre altceva unde se castiga mai bine. Tu nu vezi ca astazi cu scoala nu faci nimic? cunosc o femeie cu trei facultai si vinde ziare la un chiosc, etc. Bafta.