Dar draga pantofipantofi cand ajunge un barbat la extaz?
Da chiar nu stii? e vorba atunci cand face sex
mersi de funda
Imi pare rau sunt mica nascuta in 1999 si nu stiu
Dar draga Crazyfish si femeile au sperma?
buna asta
Intrebam.Ele n-au? De ce n-au?
Nu sunt nascuta in 86 ci in 1999 da deci te rog sami vorbesti cu respect pentru ca sunt mai mica decat tine si eu mi-am dorit un raspuns nu cuvinte jignitoare din partea ta astep sa-mi raspunzi cum se cuvine si ori cum cred ca iti este deja rusine nu-i asa?
Este un lichid alb, lactescent care are doua componente:
1 lichidul seminal, secretat de glandele seminale si prostata care contine multa fructoza, ceva proteine, apa si saruri minerale
2 spermatozoizii produsi de testicule, care sunt celulele germinale masculine (ei vor fecunda ovulul si vor forma fatul)
Este lichidul alb care se scurge din penisul unui băiat atunci când se află ori în timpul actului sexual ori la masturbare.
E un lichid albbbb ca laptele si mia vascos asa intelegi:))
Si mai sunt detalii pe www.la.mine.acasa.ro:))
Mersi ca macar tu ma intelegi ca nu stiu ce inseamna sperma
Team jignit sau ceva?
Este un lichid alb pe care barbatii il elimina cand ajung la o anumita varsta ( de obicei 11-13 ani ) si atunci cand sunt in "extaz". El (lichidul) contine spermatozoizi (celule masculine) pe care ii elimina din "respectiva zona" si care prin "contact cu celulele feminine" (sa zic asa.) te-ai nascut tu
Esti foarte rau si needucat iti lipseste vocabularul si cei 7 ani de acasa
Sa stii ca nu vorbesti asa cu o fata needucatule si mai exact iti lipsesc cei 7 ani de acasa
Zoya333 întreabă: