Ana-Maria daca ar fi sa aleg dintre cele doua.Mariana suna prea aiurea parerea mea, Ana-Maria poate alege daca e cum sa fie strigata. Bafta!
Ana -Maria pentru ca numele Mariana pare prea vechi si e un nume mai mult folosit la tara
Desi ambele apelative contin numele Maria si Ana, totusi Ana-Maria este un nume mai de actualitate. In plus, se pot sarbatori doua onomastici, de Sf. Maria si de Sf. Ana.
Eu as alege doar Ana fara Maria ca nu toate fetele au numele astasa fie ceva special totusi
Buna!
Nu i-as pune Ana, ci mai degraba alt nume, dar tot cu Maria.
De exemplu: Maria Livia, Maria Georgiana, Maria Cristina, etc.
Pa, pa.
Ana-Maria clar. Mariana nu mi se pare un nume adecvat pentru un copil din zilele noastre...astfel de nume se foloseau pe vremea bunicilor, parintilor etc. Chiar am o colega pe nume Mariana, iar ceilalti isi bat joc de ea datorita numelui.Nu are nimeni ce sa zica de Ana-Maria
Maai ` te rog nu ii pune numele Mariana` e un nume prea vechi demodat ` mai bine Ana-Maria, dar sunt nume superbe de ex: Alessia, Bella, Annabelle, Maria-Ioana, Monica, Delia, Issabela, Maria-Elena, Selena, Cristina-Maria, Livia, Flavia, Denisa...etc! Sunt nume mult mai frumoasee! ` Te pup ` sper sa iti placa!
Bah fa! de ce mai zici "Ce nume eati alege fetitei voastre" daca tu dai 2 variante.
Eu as pune madalina
Eu zic ca mariana pentru ca le are pe amandoua si poti sa o strigi si maria si ana fundita?
Ana Maria parerea mea e ok, mai ales c a sunt si eu intr-o astfel de situatie, data probabila pe care ar trebui sa nasc este 8, 9, 10 septembrie si vreau ca pe fetitita mea sa o cheme maria sau ana maria, eu sunt nascuta pe 9 septembrie si nu am inteles niciodata de ce mama nu mi-a pus maria? mi-a spus ca nu i-a trecut prin cap atunci numele asta, ma cheama mihaela-crina dar numele de maria nu va fi niciodata demodat, pe 9 septembrie sunt sf.parinti iochim si ana, si nici ana nu ma cheama, acum depinde si de tine parerea mea este ca ana, anamaria e un nume frumos cald si plin de semnificatie cauta in inima ta si acolo vei afla raspunsul, parerile fetelor cu nume de" taranca", sau nume moderne cum spun ele sunt trecatoare, mai bine sa fim normali decat sa avem un nume care poate altii il pun la caine sau pisica! inspiratie maxima! gandeste-te ca numele fetitei poate ti-ar placea sa fie corect pronuntat si nu stalcit sa o intrebe de 2 ori cum se scrie sau cum se pronunta numele ei, am prietene pe care le cheama mariana si eu le strig mary! e ok simplitatea inseamna frumusete
anonim_4396 întreabă:
Nebunatika3Fetitza întreabă: