| gabitsa a întrebat:

Ce observati prima oara la o fata? [ Pt baieti ]

Răspuns Câştigător
| dydy22 a răspuns:

Hmm pai aici te referi la fizic? sau asa in general sau cu timpul. eu personal can ma intalnesc cu o fata care nu o cunosc, ma uit la aspectul fizic, dar de obicei nu exteriorul conteaza parera mea si cred ca sufletul este cel mai important intr-o relatie

31 răspunsuri:
| dksjgpfbgfbopgdfk a răspuns:

Ochiibig grin

| ontyk a răspuns:

Sanii si curul...:ptonguetonguetonguehappy Si apoi chipul.winking

| m4them4tic a răspuns:

Depinde... din spate iti dai seama ce si din fata, chipul... dupa toate celelalte detalii.

| unione a răspuns:

Stilul vestimentar si aspectul placut

| Manele Man a răspuns:

Boobz sincer

| danielgeo a răspuns:

Parul, ochii si apoi mainile
nu`mi plac fetele cu parul scurt, as prefera ochii mari, verzi. daca nu asta ehappy iar mainile cat mai finute, si daca de la mama natura a fost inzestrata cu degete mai mari si mai groase ca ale mele.
pff. e aiurea rau happy parca l-as tine pe tata de mana. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chipul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ochii si parul.

| Anca a răspuns:

@danielgeo, dupa descriere m-ai prefera pe mine laughing)))))

| Alex_7297 a răspuns:

Chipul şi spatele...

| marcel_5462 a răspuns:

Pt unione.
Si daca nu au aspectul placut?
Sa inteleg ca tu te uiti nu mai la cele cu aspect placut.

| MoNsTeR a răspuns:

Pai depinde.in general sa aiba un aspect fizic placut.si mnah.cum zice ontyk sanii si fundulbig grin. dar depinde de fata.de ex cand m-am dus in sat era o fata dealu prietena lu mami si avea niste ochi albastri asa faini:X blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce vă place domne să fiți mințite. Ăla care aburește că-i plac mâinile (auzi la el, mă... depinde ce face cu mâinile) primește intelihente, pe când ăla care spune adevărul primește stupid.
Concluzie? X (persoana care dă calificativele alea) nu are nici cur, nici țâțe. Epic fail!

| Roberto di Roma a răspuns:

Ochii

| khiflutza a răspuns:

Prima data ma uit in ochii ei, apoi sunt atent la glas... Urmeaza machiajul si vestimentatia. Acestea spun multe de obicei, cel mai important fiind faptul ca arata daca fata respectiva se ingrijeste.
Abia apoi trec mai departe...

| Bacemi a răspuns:

Prima oara ma uit la ochi si la buze.

| Slowmotioon a răspuns:

Cat este De Matura. Cel MAI important aspect la O fatawinking

| daniDeeDee a răspuns:

Ochii, parul si buzele.

buzele...hmm...nebun love struck imi plac tare. love strucktongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Observ ca toata atentia mi-o acorda miehappy Observ cum imi lasa numarul de telefonlaughing Obrserv cum ma doreste...rolling on the floor
Trebuie sa observ ceva? Nu prea acord atentie; pentru ca daca o fac pe urma trebuie s-o duc pana la capatlaughing pana-n pat.

| Sniper a răspuns:

Eu merge pe calea sanilor.

| radu75 a răspuns:

Minciuni, aproape orice barbat se uita prima data la fizic(fund si sani ), abia apoi intra in vb cu ea se mai uita la chip, ochi si vede ce i poate capul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

batting eyelashes Infatisarea, apoi comportamentul. Sunt fata laughing)

| alex89 a răspuns:

Eu observ ca nu ma baga in seama, kas urat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca in ciuda a ceea ce mai aud din stanga si din freapta, e foarte importanta atitudinea. Iar la prima vedere... portretul, desigur. Dar fara a scapa din vedere si ansamblul.

| dragan_2131 a răspuns:

Sincer?
sinii, fundusi ochii dar sinii si funduletu

| ionutz_6047 a răspuns:

Sincer majoritatea sanii si fundu:d

| vanpersie a răspuns:

Ochii...

| danielgeo a răspuns:

Poate nu era cazul sa dau o replica intr-un raspuns, dar stupizi sunteti voi cei satui de stanga, daca o fata nu are curu mare si sanii mari inseamna ca are () oblica? de ce as prefera una cu curu mare si sanii mari care nu se spala pe dinti si cu jeg sub unghii?
Whatever, daca eu sunt stupid ca apreciez mai mult acel tip de fata, voua va doresc fete care se potrivesc perfect in categoria celor descrise mai sus.
tristilor

| MadNNNeS a răspuns:

Depinde din ce parte te uiti la ea.

| adydassler a răspuns:

Fizicul...