Hmm pai aici te referi la fizic? sau asa in general sau cu timpul. eu personal can ma intalnesc cu o fata care nu o cunosc, ma uit la aspectul fizic, dar de obicei nu exteriorul conteaza parera mea si cred ca sufletul este cel mai important intr-o relatie
Depinde... din spate iti dai seama ce si din fata, chipul... dupa toate celelalte detalii.
Parul, ochii si apoi mainile
nu`mi plac fetele cu parul scurt, as prefera ochii mari, verzi. daca nu asta e iar mainile cat mai finute, si daca de la mama natura a fost inzestrata cu degete mai mari si mai groase ca ale mele.
pff. e aiurea rau parca l-as tine pe tata de mana.
Pt unione.
Si daca nu au aspectul placut?
Sa inteleg ca tu te uiti nu mai la cele cu aspect placut.
Pai depinde.in general sa aiba un aspect fizic placut.si mnah.cum zice ontyk sanii si fundul. dar depinde de fata.de ex cand m-am dus in sat era o fata dealu prietena lu mami si avea niste ochi albastri asa faini:X
Ce vă place domne să fiți mințite. Ăla care aburește că-i plac mâinile (auzi la el, mă... depinde ce face cu mâinile) primește intelihente, pe când ăla care spune adevărul primește stupid.
Concluzie? X (persoana care dă calificativele alea) nu are nici cur, nici țâțe. Epic fail!
Prima data ma uit in ochii ei, apoi sunt atent la glas... Urmeaza machiajul si vestimentatia. Acestea spun multe de obicei, cel mai important fiind faptul ca arata daca fata respectiva se ingrijeste.
Abia apoi trec mai departe...
Minciuni, aproape orice barbat se uita prima data la fizic(fund si sani ), abia apoi intra in vb cu ea se mai uita la chip, ochi si vede ce i poate capul...
Poate nu era cazul sa dau o replica intr-un raspuns, dar stupizi sunteti voi cei satui de stanga, daca o fata nu are curu mare si sanii mari inseamna ca are () oblica? de ce as prefera una cu curu mare si sanii mari care nu se spala pe dinti si cu jeg sub unghii?
Whatever, daca eu sunt stupid ca apreciez mai mult acel tip de fata, voua va doresc fete care se potrivesc perfect in categoria celor descrise mai sus.
tristilor
009 întreabă:
anonim_4396 întreabă: