Vrăjeală in comentarii,contează înălțimea și aspectul fizic,nu te simți protejată langa el,vrea ce scriu aici confirma preferințele femeilor, in fapt cu cat e mai înalt cu atât mai protejate de simt, și eu sunt de înălțime mică și e horror că bărbat, nu sta nici una cu tine, restul e vrăjeală
Nu mi-a placut asta niciodata si nu am acceptat niciodata vreo prietenie cu cineva mai scund decat mine, preferatand intotdaeuna barbatii care au peste 1.90m.
Pai ce ma tu esti cu ala pentru inaltimea lui sau pentru felul lui de a fi? Iti place fii cu el.Tie ti-ar place ca ala sa te judece pe tine pentru niste chestii care nu depind de tine? Aia e inaltimea lui nu e de parca poate el sa-si controleze inaltimea.
Daca amandoi sunt ok cu asta, inseamna ca totul e bine.
Si fosta mea era mai mare ca mine si la inaltime si la ani (+7). Ne-am inteles foarte bine cat a fost. Plus ca multi baieti sunt mai excitati cand au o prietena mai inalta.
Dar am aflat ca am o boala mai grava, dar tratabila in cateva luni de zile. Cu toate astea mi-a zis ceau.
Dacă exista dragoste, nu mai conteza inaltimea. Oamenii s-au deprins ca baiatul trebuie sa fe neaparat mai inalt decat fata. Dar asta nu e o lege, e o simpla parere proasta a oamenilor.
Parerea mea este ca totul e super! :-)
MaximovGeorgiana întreabă: