Nu, deoarece se cred buricul pămîntului, cine sînt ele? Îngîmfate, îmfumurate și pline de ele.M-ai mult î-mi plac cele umile și care nu fac pe interesantele.
Vezi ai grija poate nu le violez bine ca Viorel stii la ce ma refer
Nu pot sa zic imi plac in mod special sau ca le aprob in vreun fel. Aveam o colega care era astfel,se credea o mre diva,venise cu suvite verzi la scoala,cu codite gen majoreta in alta zi si mai nou se facuse blonda. Nimanui nu recomand sa se comporte astfel fiindca nu au nimic de castigat,m-as intelege mai bine cu o fata cu comportament normal, mai simplu nu sa faca pe divele.
De fapt colega aceea ma cam enerva uneori, era cam narcisista, cam barfitoare, avea niste note ca vai de ele
Da, pentru ca sunt tari in gura intepate. dar daca stii cum sa le fraeresti. ajung foarte repede in pat! cele mai proaste femei. eu unul le iubesc!
Chiar te crezi interesant ca vrei sa bagi o femeie/fata in pat?! Sicer nu cred ca faci o parere prea buna
Am specificat eu ca ma fac interesat sau cum. mi-am dat cu parerea. si am spus si din propria-mi experienta. asa ca shut-up, Drace!
Pierdere de timp cu ele si de bani. mai bine is timidele. [ si sti ca ori cum nu te insala astea timide. ]
Nici eu nu le suport sa aflati acum ca tot ele se cred smechere si tari da sa aflati daca afla ele ca sunt o rasa de copii de cristal si de indigo sa vezi o sa se creada buricul pamantului toate da eu le iubesc asa cum sunt ca pentru ca pot sa le ademenesc ca la soarecele si pisica
beausingurlamasamea întreabă: