| Krissuu a întrebat:

Ce parer aveti despre zodia taur? este un partener bun?

Răspuns Câştigător
| Mademoiselle a răspuns:

Taurul este foarte sentimental, cu o mare senzualitate si sensibilitate, atent mascate sub aparenta sa mai dura. Sentimentele sale sunt greu de obtinut, dar cand isi ofera dragostea, este stabil si fidel, ceea ce asteapta si de la celalalt. Totusi poate deveni posesiv si gelos dintr-o dorinta imensa de securitate personala. Au un orgoliu nemasurat de mare, daca le gresesti, te vor ierta dar nu vor uita niciodata, si cu fiecare ozazie iti va reaminti greseala facuta! Si eu sunt cu un baiat din zodia Taur!

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi ce spune www.elystar.ro
Pa, pa.

Ocazie, scuze!

Multumesc pentru funidtsaaaa :X

| ChioruL14 a răspuns:

Daca o are mare, te rupe oricum...poa' sa fie si zodia fecioara.

| gabytz18 a răspuns:

Intr-o relatie nu te luat dupa zodii. Daca tu te intelegi cu el asta nu conteazawinking. Aicea tine mult de caracter nu de zodie. ORicum tauru e capos, dar are calitati multe, sufletist, milos, ar da si camasa dupa el.

Răspuns utilizator avertizat
| GeorgiSiAtat a răspuns:

Cea mai buna alegere :X:X p.s si al meu e taurhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand un streang bun!winking. funda?big grin

| Doesntmatterbro a răspuns:

Eu sunt taur si ascultama k au nevoie de multa atentie si is foarte sentimentalisti de ex eu plang daca partenera mea ii trista si ar da orice pentru fericirea ei si romantic si este foarte fidel si asta asteapta si de la partenera si nu iesi cu baieti in oras k isi face mari griji si va iesi cearta daca meri undeva special cu un alt baiat sau cu o prietena fara sa il chemi. ii trebuie multa atentie si el iti va da tot ce doresti chiar si viata lui

Întrebări similare