Pai el te place pe tine sau nu stii asta inca?
Cel mai simplu este sa vorbesti cu el in mod direct sau daca esti mai emotiva sa apelezi la ajutorul unui prieten/prietene comun.
Pentru ca asa... sa nu dea nici-un semn de viata, inseamna ca doar tie iti place de el si daca nu remediezi asta s-ar putea sa ai de suferit.
Ai grija de tine si BAFTA!
Pai ce parere poti sa ai? Depinde de context. daca sunteti impreuna,probabil nu este interesat de o relatie, iar daca nu, poate ca nu are timp.
Ca nu ii pasa de mine nu vrea sa stie de minee nu.l intereseaza sau poatee vrea sa fiti decat amici si nu vrea sa.ti dea multe de inteles
Funditshoaiee?
Sincer, raspunsul meu nu chiar asa de fericit, dar cred ca nu ii pasa de tine, nu te iubeste, ci doar esti o aventura sau ceva mai rau... sunt contra absolut acestei intamplari. un sfat, chiar daca il iubeste, mai bine lasa-l acum, decat mai tarziu cand o sa fie prea tarziu...
sper ca ti-am fost de ajutor fundita?
Spune-i, ori da-i de inteles ca il placi - poate nici nu are habar de asta - si apoi vezi ce, si cum.
Buna intrebare, draguta.eu vb acum de cazul in care el te place, ceea ce nu ai mentionat.pey sigur a fost obisnuit ca fata sa'i dea atentie,sau e orgolios, timid, sau ii e frica sa nu pice prost.
Cristina5755 întreabă:
Mutubal întreabă: