| suntofata a întrebat:

Ce parere ar avea un baiat daca la o fata un san este mai mare si celalalt mai mic? va rog sa-mi rasp. am nevoie de sfaturi.

multumesc... FUNDA

Răspuns Câştigător
| Annim a răspuns:

big grin Fun,, cum n-ar fi, noi mereu credem ca Sinii unei femei sunt perfecti,,, Fiecare are reactii diferite, chiar daca un baiat afla despre acest lucru,, el oricum nu va inceta sa adore sinii unei femei (mai ales mari big grin),,, de obicei putin baieti sunt informati despre aceasta tema, asa ca nu e nici o problema.
IDEE n-am ce ne atrage atit de mult SINII la fete... si mai ales marimea lor bilaterala nu se observa, happy

6 răspunsuri:
| Crocaa a răspuns:

Pai sanii nu sunt egali la fel cum nu sunt nici urechile, talpile s. a. m. d, dar daca diferenta dintre sanul stang si cel drept este foarte mare, aici vorbim deja de o dereglare hormonala.

| DeeaMarry a răspuns:

Tin sa te informez ca la toate fetele e asa. Asta e, sunt sigura ca nici acel baiat nu e perfect.
Toti avem defecte!

| Jelly_7813 a răspuns:

Nimic din aspectul omului nu este egal. Deci nu are de ce sa comenteze. Toata lumea are inegalitati ca sa zic asa. Doar ca la unele persoane se vede mai tare si la unele mai putin
Asa ca nu iti face griji
happy

| Dana211 a răspuns:

Ar trebuie sa se obisnuiasca cu ideea pentru ca 90% din femei sunt asa

| cristi_7338 a răspuns:

Eu unul cred ca daca dif e mare sa consulti un medic, iar daca nu sa o lasi asa