| xxdd a întrebat:

Ce parere are un baiat despre o fata care face primul pas in relatie, ii spune ca il place, il invita ea la o intalnire, il ia ea de mana si la toate face ea prima (mai indrazneata) si vrea o relatie mai lunga? O sa se sperie de ea, o sa vrea, o sa nu vrea. cum?

Răspuns Câştigător
| stefzcoffee a răspuns:

Mddx, depinde de baiat. Mie imi face placere cand prietena face primul pas, imi arata ca nu e timida. Chestia cu invitatul la intalnire mi se pare putin cam depasita, baiatul face asta. Tu ai putea doar sa-i propui sa iesiti undeva, la o ciocolata calda ( ca tot e iarna ). Cat despre cat de lunga e relatia, daca va potriviti, succes, daca nu, bafta mai departe happy :*.

8 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Eu cred ca baietii sunt cei care vor sa ia initiativa... si nu cred ca le place o fata care li se ofera pe tava.

| Masacven a răspuns:

Daca baiatul este timid, o sa ii convina ca fata sa faca primul pas.
Incearca totusi sa nu te arati prea interesata, pentru ca, in caz ca baiatul are o oarecare experienta, ori isi va pierde interesul, ori o sa te ia drept usuratica.

P.S. Pe mine nu ma scot fetele afara >.

| Daniaa a răspuns:

Depinde de baiat unii chiar se bucura sa stie ca au langa ei o fata indrazneata care are tupeu nu cred ca se sperie de ea happy eu daca as fi baiat as aprecia o asemenea fata!

| ProjectJackpot a răspuns:

Depinde, daca o place si el, logic ca n-o sa fuga de ea. Parerea mea ar fi una buna, m-as bucura, m-as simti flatat si sigur pe mine. Bine, eu sunt mai timid, deci o astfel de fata ar fi ideala pentru mine laughing. Acum sa nu pari si tu inebunita dupa el, da-i doar un impuls...

| Castorul a răspuns:

Eu nu cred ca o sa se sperie, dimpotriva, chiar s-ar putea sa ii convina. Sunt multi baieti care apreciaza o fata cu initiava.
In plus daca baiatul e ceva mai retras/timid atunci clar o sa ii convina si o sa se apropie de tine happy

| Ely_5230 a răspuns:

Depinde de baiat, insa de cele mai multe ori cand o fata face primul pas ii da de inteles baiatului ca este innebunita dupa el.Iar asta nu e bine pentru ca el va avea senzatia ca o poate domina.

| Euforie06 a răspuns:

E destul de ok. E mult mai bine sa alegi decat sa astepti sa fii aleasa.

| Sociopat a răspuns:

Genul asta de fata ar fi visul oricarui tip mai timid. Daca tu esti asa atunci te-ai scos. Tipii timizi sunt cei mai buni iubiti.