| Danysan a întrebat:

Ce parere are un barbat dupa ce iubita i-a facut sex oral? am vaz afirmatii de genu (eu o vad ca o curva -pe bune-pai bai animalule pe tine te-a satisfacut)Sau cum se simt femeile dupa ce au facut sex oral -umilite sau ca inainte? Are femeia vre-o placere sau simte ceva cand face sex oral barbatului(iubitului)-nu ma refer la alea de pe centura?

Răspuns Câştigător
| Crissu3005 a răspuns:

laughingBarbatii sunt de mai multe feluri. Exista si posibilitatea sa vada femeia ca o curva dar asta depinde de caracterul fiecaruia si conceptiile pe care le au.Acum depinde probabil si de context si de sentimentele fiecaruia. Daca o femeie se simte umilita dupa ce a facut ceva, orice, nu numai sex oral inseamna ca nu trebuia sa il faca de la bun inceput.Inainte sa faci ceva gandesti, suntem fiinte rationale.

| Danysan explică (pentru Crissu3005):

Tu esti tipa careia ziceam ca o sa-i fac o serenada laughing-Sper sa nu fi un tip rolling on the floor

| Crissu3005 a răspuns (pentru Danysan):

laughingultima data cand am verificat eram inca o "ea" but you never knowlaughing

18 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Sincer, ca si fata aceeasi parere am si eu despre barbati in momentul in care o fata ii satisface, numai pot de mandrie si se lauda in stanga, dreapta ca vai draga ce pitipoanca am prins, si o umilesc in toate felurile!
Placere nu au femeile la un sex oral, ele dorind doar sa-si satisfaca partenerul!

| Battery a răspuns:

Sexul oral il practici doar cu omul iubit, intr-o relatie lunga. Mi se pare normal sa faca curva o femeie care ii face sex oral la prima intalnire. Nu simte nimic, poate doar o satisfactie interioara ca barbatului tau ii place foarte mult.

| Oana92 a răspuns:

De ce sa se simta umilite? Asta e o prostie, daca asa te simti(si e normal sa nu iti placa, nu tuturor ne plac aceleasi lucruri) nu o fa! Eu nu ma simt umilita, eu o vad ca pe o chestie normala, nu ceva wow, ceva rusinos sau etc.

| Danysan explică (pentru Oana92):

Asa Oana da-le Maxim la incuiati laughing

| aumih16 a răspuns:

Barbatul simte placerea insa femeie nu si simte injosita folosita pe post de carpa veceu dar sunt si femei carora le plac barbatii oricum nu sunt genul sa refuze desi unii da pentru ca prefera sexul normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai Danut, ma bte gandul ca tu si respectivul http://www.tpu.ro/utilizator/qrgh sunteti una si aceeasi persoana :))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci cand iubesti pe cineva, lucrul care te bucura cel mai mult este sa-l faci pe celalalt sa se simta bine. Prin urmare, exista fete care simt placerea sexului oral prin prisma placerii pe care stiu ca i-o ofera iubitului/sotului. Mai sunt si femeile care sunt excitate de actul in sine, femeile folosindu-si mult mai mult imaginatia cand e vorba de sex decat noi. Pentru ele si chestiile pe care noi nici nu le observam au anumite semnificatii.

Majoritatea femeilor, cu precadere cele din mediul rural, sunt dezgustate de sexul oral pentru ca asa au fost educate. Nu e absolut nimic dezgustator sau umilitor in a-ti satisface partenerul pe mai multe cai. Femeile nu sunt usoare pentru ca fac sex oral, femeile sunt usoare in momentul in care se ofera oricui si mai ales, cand o fac in timp ce au si o relatie. Cand iubita iti face sex oral nu poti decat sa o apreciezi pentru asta.

| Demonull a răspuns:

De ce sexul oral este un tabu pentru unii? Mie mi se pare ceva total NORMAL! si nu, nu doar intr-o relatie.ex:intalnesti o tipa intr-un club sau oriunde va aruncati priviri si atractia este maxima si poate nu in acea in seara dar in alta ajungeti sa va iubiti si faceti si „oral„ si? ati facut-o pentru a va simti bine amandoi!
Cei care considera femeia ca s-a umilit facand sex oral sunt doar niste fiinte care desi se trag din maimute, au ramas la stagiul de babuin fara creier.Cunosc cazurile, tocmai d-aia aveti grija doamnele cu cine „v-o incercati„! Toate cele bune happy

| Gogu06 a răspuns:

Stiu curve carora nu le placea sa faca sex oral, trebuia sa negociez destul de mult pana se ajungea la asta. Asa ca nu e tocmai un argument ca daca face sex oral e curva. Adica e curva, ca femeie normala la cap pune gura pe pl laughing. Dar poate sa nu faca si tot curva sa fie.

Răspuns utilizator avertizat
| irrumator30 a răspuns:

Daca iubita mea imi face sex oral ma simt mandru si fericit. Il consider un gest de iubire, de intimitate, care necesita multa incredere din partea ei in mine. Niciodata nu am facut-o curva pentru asta. Ii spun din contra ca o iubesc si ii apreciez gestul pe care il face.

La inceputt iubitta mea nu a vrut sa imi faca sex oral, pe motivul ca se simtea putin umilita, dar a incercat si acum ii place la nebunie. Nu exista o partida de sex, acum, care sa nu inceapa cu sexul oral. Si daca mai e si reciproc, e si mai bine!

La ultima intrebare nu prea stiu cum sa-ti raspund, desi sunt un barbat bisexual si am incercat sexul oral cu barbati.

| NickName01 a răspuns:

În general un băiat când îi cere unei fete, sex oral, înseamnă în mod sigur că "nevoile" sale fiziologice sunt cu mult peste pretuirea fetei sau respectul ce i-l poartă! La fel este şi atunci când îi condiţionează păstrarea temporară a relaţiei de acceptarea sexului cu el, înainte de a avea o legătura de căsătorie.

Dar supunerea la perversiunea sexului oral nu arată din partea lui decât convingerea ca au in fata lor un obiect de unică folosinta, de care se pot dispensa/abandona ulterior cu scarba, aşa cum se intampla cu mai toate obiectele de unica folosinta. Căci doar nu vă imaginati că un baiat o sa iubeasca si o să respecte, eventual chiar o viata intreaga, pe aceea care a luat chip de „prezervativ" uman!

Cel care „solicită" sex oral, o tratează pe acea femeie ca pe o cârpă, de care, în cazul oricăror nevoi fiziologice ar avea, se poate şterge oriunde şi oricum!?!

| NotToday a răspuns:

Depinde de mai multe chestii... Intr-o relatie serioasa, daca fata ii face sex oral baiatului, e un lucru cat se poate de normal si natural... In schimb, daca fata ii face sex oral baiatului si a 2-a zi se saruta si umbla cu altul, e total alta poveste. Asta ar reprezenta cuvantul "curva".

| Şaptepăcate a răspuns:

Dar tu cand te bagi si smotocesti veveritza cum se numeste? happy nu zice ca nu, daca scapi acolo baga ranga dupa tine sa te scoata

| Devanna a răspuns:

Nu. Femeile nu au nicio plăcere de pe urma sexului oral, poate doar bucuria că și-au satisfăcut partenerii de viață, atât. Dar bineînțeles, dacă e unul care o vede ca pe o c***ă după aceea merită o bătaie zdravănă de la ea! laughing vorbesc serios.

| MIkii97 a răspuns (pentru Devanna):

Serios? Eu sunt femeie si ma sunt uda toata cand fac sex oral prietenului.