Nicio femeie adevărată nu ar trebuie sa ajungă sa facă așa ceva. Doar o curva ar face asa ceva. Și doar un jegos de om o scârbă de om ar vrea sai facă soția lui așa ceva sau iubita lui.
Regret sa iti sparg bula in care traiesti dar si "curva" este femeie. Stiu, socant!
Nicio părere. Dacă ești într-o relație în care te simți confortabil și în siguranță, sunteți liberi să încercați orice doriți, atâta timp cât amândoi sunteți de acord și vă dați consimțământul.
N-aș fi de acord cu asta dacă el ar insista, tipa are zice nu și el nu ar ține cont și ar pune presiune pe ea sau ar forța-o. Bineînțeles că nici invers nu ar fi ok.
În rest, nu consider că e rușinos să încerci diverse lucruri în pat cu partenerul tău sau să vă condimentați viața sexuală oricum doriți.
Singura regulă a sexului este consimțământul ambilor parteneri, de preferat adulți. În rest, e treaba fiecăruia ce face, ce îi place, ce încearcă și ce fantezii are.
Este bine ca avem si sustinatori LGBTQ pe site, care au impresia ca perceptia lor decide cine este femeie sau barbat, nu un set de cracteristi generale. Diversitatea este buna. Felicitari!
Eu nu susțin curvia și curvăreseala.
ce se aseamănă se adună.
Nu-ti bate capul. Nu merită. N-ai cu cine.
Omul nu a cunoscut în viața lui o femeie dar uite ce teorii puternice are...
Puteți sa ma vorbiți pe la spate cât vreți invidioșilor câte gagici am eu n-aveti voi zile de trăit.
Nu latră pisicile când vor câini.
Ți-am zis direct in față și nu doar o dată că ești bou. Iar despre fetele tale... Una pe săptămână nu? Dar nu vin daca nu îți merge netul, asa-i?
Iar expresia este "Cin' se-aseamana, se-aduna. " Dar înțeleg daca sunt prea multe cratime pentru tine.
Și tu și Avram păcătosul ăla sunteți invidioși și curvari mari. vam mai zis câte gagici am eu nu aveți voi zile.
Luați dovezi și tu și Avram păcătosul.
https://ibb.co/2KRChxp gagica mea suntem câte luni neam despărțit era prea toxica îmi dădea tone de mesaje și ma suna din 5 în 5 minute era bună i-am zis să-și caute un băiat bun eu sunt prea golan și rău pentru ia.
Acuma sunt cu ia fata asta https://ibb.co/9s0MTYc este cuminte da și asta dispare câteodată și nu mai știu pe unde este ma zice ca merge la piață da dracu știe oricum o sai sa ma despart și de asta mi-am găsită alta gagică
https://ibb.co/LhtkJpt
Vrea sa fie cu mine da nu prea cred ca are vreo șansă adică nu știu dacă și asta este toxic cine știe.
Inseamna ca aveti un iubit defect la cap. Cautati un iubit intreg la cap, care sa aiba normalitatea pe lista de calitati.
Daca iti convine, e treaba ta, dar daca nu ti convine, atunci e cam grav ca te obliga sa faci cv ce nu-ti place, sa nu mai spunem ca la anal exista multe riscuri.
Dar nici cainii nu miaună cand vor pisicile.
Faci față la toate?
Ai respins pe Kim Kardashian, Mia Khalifa si pe Selena Gomez?
Acum vor rămâne nemăritate. ))
.
Bună. Dacă asta pățești tu, gandeste te ca el nu ar trebui sa stea sa se roage de tine. Adică, dacă te ar face sa ți dorești ar fi altceva. Dar nu sa se roage în asa fel încât sa te facă sa o faci doar sa nu te mai bata la cap.
Atenție, sexul oral este o parte foarte intima care apropie doua persoane. Ai grija cu cine o faci, mai ales dacă se roagă de tine, sa nu fie genul care doar vrea sa și facă de cap cu tine și atat.
Iar la sexul anal, este un lucru și mai intim, care și eu vreau sa îl practic cu iubita mea, și ea vrea, dar totul trebuie luat foarte, foarte ușor. Tu trebuie sa fi foarte excitata, el foarte răbdător.....sunt mulți pași.
În principiu, nu e ok ca se roagă de tine și te bate la cap.
Sau a fost valabila zicala „Cand alergi dupa doi iepuri, nu prinzi niciunul?"
Cum sa nu știe. E iubita lui.
Kim, Mia și Selena erau niste poame, dar Zendaya e fată de casă.
I-a recomandat-o direct Spiderman.
Doar o data în viata cu adevărat am alergat după cineva și doar o data în viata am iubit și iubesc cu adevărat in continuare pe cineva și am s-o iubesc în continuare orice ar fi atâta timp cât eu știu adevărul și știu ce este totul mine și cine este în inima mea cu adevărat doar ia este inima mea și mereu va rămâne inima mea.
Restul este nimic pentru mine.
Te-am simtit ca ai ceva pe suflet din raspunsurile tale.
Daca tu o iubesti in continuare dar pe ea o doare la savarina de tine, ce faci? Suferi toata viata pentru o himeră? Femei sunt destule. Ai de unde alege.