Tipica faza.Baiatul de 20 de ani cauta o fraiera de 14-15 ani pe care s-o prosteasca si s-o arda-n popou.Si mai terminati-va dracu cu "nu conteaza varsta daca va iubiti". Priviti relatia si din partea baiatului, nu doar din partea fetei.Baiatul se va simti rusinat fata de prietenii sai cu acea fata deoarece o sa zica ca a luat-o s-o creasca si devine subiect de glume.
Cel mai bine, la varsta ta, iti alegi baieti de varsta ta sau apropiata a ta, nu toti baietasii cu varste care sa depaseasca majoratul.
Se zice ca dragostea nu are varsta. Insa fii atenta peste ce om dai. Sa ai grija.
15 ani? Si crezi ca baiatu ala asteapta 3 ani pentru a avea o relatie si sexuala, legala cu acea fata? La 20 ani s-ar putea uita dupa o fata mai mica, dar majora macar. Era sa am si eu o experienta cu un tip mult mai invarsta, dar mi-am dat seama de ce vor baietii fete mult mai tinere."sa le creasca si sa le ****"
Nu nu ar merge . adica el este prea mare uh esti mica si fragila uh nu ai cum sa stii ce intentii are baiatul acela cu tine ... incearca sa o termini cu el crede-ma nu vrei sa patesti ceva mai tarziu tie iti va pare rau. succes :X :X asculta-mi sfatu plzzz... ascultal
Waii.Nu cred că ar merge, sau DA de ce nu? dar diferenţa de 5 ani..hmm.în plus, tu dacă ai 15 ani şi el 20. Minoră el major...Pff..nu ştiu ce să-ţi zic.CUNOAŞTE-L MAI BINE ŞI DUPA I-A O DECIZIE
In dragoste nu conteaza varsta.Tot ce e important e sa va iubiti.Dar ai grija fiindca el poate vrea de la tine doar sa ajungi in pat cu el.
Numai cei doi sunt in masura sa-ti raspunda
Adica ce conteaza diferenta de varsta, daca ei se simt bine impreuna si se potrivesc?
E adevarat ca doua persoane cu o diferenta asa mare de varsta nu prea au lucruri in comun, dar, asa cum am mai spus, numai ei pot sa hotarasca asta
Depinde de baiat.Ai grija are o varsta si alte asteptari ar merge daca este intelegator si de piatra. Multa bafta :X
Da relatia voastra poate sa mearga o colega de-a mea are 14 ani iar iubitul ei are 24 de ani sunt 10 ani diferenta si relatia lor merge perfect si nu vad dc nu ar merge relatia daca va iubiti
DA ...Varsta nu conteaza. Uneori este mai bine ca patenerul sa fie mai mare. Deci relatia poate merge din punctul asta de vedere.
ma cheama cum ma cheama întreabă:
Scarlat_Albert_1984 întreabă: