| ralukutz a întrebat:

Ce parere au baietii de fetele care sunt nimfomane? E o chestie buna sau rea?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Depinde acum si de fata. Adica sa fie fata nimfomana dar sa fie fidela si sa fie genul care sa stie si altele decat sex e super. Adica sa arate bine si sa aiba si ceva cultura generala vasta si un caracter placut. Altfel nu ma atrage o fata, nimfomana sau nu, cum ar fi ea. Nu as fugi daca intalnesc o nimfomana. Dar sa fie si genul de fata care sa imi placa de obicei pentru o relatie. Ca daca e sa fie o aventura dupa cateva partide as cauta probabil altceva.

8 răspunsuri:
| pacalici a răspuns:

Ma eu cred ca este ok daca as iubio dar nu am intalnit pana acum asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Nymphomaniac: a woman as obsessed with sex as an average man." (Mignon McLaughlin) Nah, nu cred ca i-ar deranja tongue
Bine, acum un raspuns serios. O astfel de persoana, prin definitie, are o obsesie, o dependenta (daca vorbim chiar de o nimfomana, si nu doar de o femeie excitata mai mereu, fiindca nu e acelasi lucru), iar excesele de orice natura sunt daunatoare.
Nu sunt baiat, dar consider ca pentru ei o astfel de relatie nu ar fi de durata. Cred ca dupa o perioada s-ar simti ca niste jucarii. Nimfomania si satiriazisul (aceeasi problema, dar in cazul barbatilor) pot ruina mariajul, cariera, relatiile etc.

| Emeraude a răspuns:

Depinde de barbat, ce-i prea mult strica uneori.rolling on the floor

| pendula a răspuns:

FOARTE buna ma rog depinde de baiat daca nu poate prea mult... cam nasol. In rest e... divin, ceresc, prea frumos. Cautama laughing si eu sunt ninfoman laughing)

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cam putine sunt realmente nimfomane! De fapt, ele au fost educate necorespunzator - in general! - si, pe de alta parte, nu au avut norocul sa intalneasca un baiat cu rabdare, tact, si destula experienta, care sa stie so sa poata sa trezeasca dorinta si placerea in ele, asa ca staaau cam frigide si se plang, in loc sa citeasca, sa se mangaie si sa-si descopere senzualitatea corporala si erotismul!

Trebuie sa invete sa cunoasca si sa aplice Petting-ul, si apoi, in timp, le va fi mult mai bine!

| BoBoLiNo92 a răspuns:

Sincer sa fiu as face`o cu o nimfomana laughing Sa ii dau pana nu mai pot laughing

| Zady a răspuns:

Mie mi se pare o chestie destul de rea, petru ca schimbarea asa desa si brusca a partenerilor poate duce la boli cu transmitere sexuala.in rest nu am nimic impotriva lor ca pana la urma fac ce fac la ele in pasarica nu la mine in gura.

| liljhon a răspuns:

Eu cunost sau spre ghinionu meu cateva fete ninfomane si am o parere fff rea de ele nu le saturi nciodata cunosc una care a facut-o cu 5 6 baieti intr-o seara si tot nu era satula vaisamar de ele sunt ultima speta de femei

Întrebări similare