Respect pentru baietii care sunt ink virgini. Se pastreaza pentru adevarata iubire facando sa se simta ca in al 9-lea cer. Bravo lor! Ii admir pe acesti baieti! La prima intrebare nu stiu sa iti raspund pentru ca din pacate nu pot sa intru in mintea baietilor
Eu fiind fata iti voi raspunde la a 2-a intrebare.(am 16 ani).
In opinia mea, eu cred despre baietii virgini ca sunt baieti de respectat.Inca nu si-au inceput viata sexuala spre binele lor si posibil spre binele iubitelor, sa nu le maltrateze pe viitor, sau sa le faca sa suporte anumite consecinte.Ok, deci nu sunt fustangii, fu*angiii, lipitori, si agatatori! Respect!
Si baieti...ce parere aveti despre fetele virgine?
Itti voi raspunde la amandoua intrebarile, la prima :
Ce parere au baietii despre fetele virgine, difera de la baiat la baiat, dar majoriatea ar spune ca e o fata cuminte si tina sub papuc de catre parinti.
Fetele despre baietii virgini cred ca au o parere cam proasta, adica ii considera niste fraieri sa zic asa, parerea mea.
Sincer este un lucru de respectat cum a spus si "lolly", deoarece sa vb sincer nu multi baieti mai au in aspect asteptarea unei fete potrivite pentru acest lucru, unii o fac la betie la petreceri altii cu prima venita prima servita Deci, RESPECT :->
Nu am o părere rea,ca să zic aşa,despre băieţii virgini. Dacă aşteaptă să găsească fata potrivită,este ok.Dar dacă nu au făcut-o până acum, din motive stupide, cum ar fi că le e ruşine de dimensiunile lor am o părere proastă.
Virginitatea nu ar trebui tratata cum se trateaza uneori in zilele noastre. Este ceva nativ, care nu marcheaza decat faptul ca nu ai inceput viata sexuala. Probabil de aici si expresii de genul" am dezvigrinat o sticla de bere - am desigilat, ea nu a mai fost deschisa pana acum". Nu e nimic de admirat la o persoana matura virgina sau care nu mai este virgina. Toti suntem oameni si ar trebui sa fim fericiti oricum, oricand...
viki1212 întreabă:
saresipiper întreabă:
anonim_4396 întreabă: