Depinde de bărbați. Pentru mine unul nu prea contează.
Dacă te plac pe tine și corpul tău nu mai contează labiile.
Câtă vreme ești sănătoasă și nu ai o problemă, nu ai de ce să te îngrijorezi, cine te place te place indiferent de cum arată labiile, pentru că exact ca frumusețea de pildă, este ceva subiectiv.
Doar pentru că trăim într-o lume și mai ales cultură care încurajează plasticul și superficialul, se pune preț pe imagine mai mult decât pe ce contrează mai mult, cum ar fi naturalețea, carisma, simțul umorului, simplitatea și așa mai departe, nu înseamnă că trebuie să facem toți la fel.
Dacă toți o fac nu înseamnă neapărat că e corect, dacă n-o face nimeni nu înseamnă neapărat că e incorect.
Extrem de multe concepte și idei atât de populare astăzi, au fost cândva luate în derâdere de cei mai mulți oameni, devenind în timp ceea ce sunt astăzi.
Așadar orice are un început, încercați să rămâneți conectați la realitate într-o lume în care devine din ce în ce mai dificil să o faci.
Mai taci da te drecu ca deja mă săturai de tine
Poate ti s-au marit de cate bagi in vaginul ala, ca doar tu spui ca bagi morcovi, cozi de matura, ciocan si alte porcarii.
Ma si mir cu nu ai facut inca vreo infectie...
Invata sa scrii corect si dupa m-ai discutam
Tu vorbesti?
Uite aici cat capul tau de mare, greseli:
"acum 9 minute | Sabrinaaaaaaaaaaa explică:
Invata sa scrii corect si dupa m-ai discutam"
"M-ai discutam" nu se scrie niciodata in aceasta forma!
Pune mana si invata fetita, ca la 17 ani nu sti nici sa scrii si nici sa vorbesti corect, dar bine ca-ti bagi morcovi in fund...
Esti barbat?
Nu, scuză-mă, ai dreptate, nu trebuia să răspund
Ce parere sa am, sunt misto atat labiile mai carnoase cat si cele mai putin. Imi plac ambele iar situatiile difera de la femeie la femeie. Fi mandra de labiile tale. Labiile proeminente sunt faine. Cine nu apreciaza, sa continue cautarea.
beausingurlamasamea întreabă: