Sunt unele fete care raman foarte uimite si isi fac o parere foarte buna insa sunt si altele care nu simt romantismul si raman la fel
Cum au mentionat si cei de sus man, este un lucru foarte bun si doveste ca ai talnet in a scrie asa ceva ,dar revenin la ale noastre este un lucru bun dar ai grija sa nu iasa rau fi atent in ceea ce scrii si sa rimeze bine, ca sa aiba efect maret asupra iei. Sa nu ma urasti pe acesta treaba dar imi cer scuze ca zic asta, uneori fetele se cam plictisesc de aceste lucru in ziua de azi trebuie sa fi barbat serios nu fatalau romantic ca asta le cam distanteaza si poti ajunge la probleme si mai grave intre voi doi, cel mai sigur daca esti sigur pe tine observa la ea daca ii plac asa ceva fara sa isi dea ea seama, daca nu mai bine o melodie romatica decat o poezie ca in ziua de azi la tineri poeziele nu prea mai sunt la moda decat foarte foarte putin, deci trebuie sa ti pasul cu epoca asta noua
bafta mare la poezie
Cel mai probabil fata va începe să râdă isteric și să își bată joc de slăbiciunea lui pentru ea.
Pai e un gest romantic, sunt fete mai sensibile carora le plac lucrurile de acest gen, dar si fete mai dure...nu stiu cum sa zic, la care poate li se pare demodat. Dar o poezie calumea emotioneaza pe oricine daca e dulce
Pai mi s-a intamplat si mi s-a paruit foarte dragut din partea baiatului.
Aimèeeee întreabă:
anonim_4396 întreabă: