| Dizzydizz a întrebat:

Ce parere au parintii vostri[la fete in special] despre sexul inainte de 18 ani?

4 răspunsuri:
| catalinovicy a răspuns:

Pot sa raspund si eu in locul parintilor meilaughing...
sincer eu nu cred ca e ok.chiar baiat fiind pentru baieti e mai aiurea pentru ca isi pierd intereseul pentru scoala, pentru viitor si nu au in cap decat asta. unele cazuri ...la fete depinde cu cine faci dar inainte sa te culci cu respectivul eu zic sa-l incerci strasnic, sa-l pui la incercare bine de tot sa vezi daca merita un asemenea sacrificiu din partea ta si ca mai apoi nu vei regreta...de ce sa regreti?
pentru ca poate merge si te face de ras?!
pentru ca poate nu are rabdare cu tine si te vei simti prost/penibil?!
pentru ca poate nu-ti doresti cu adevarat pasul asta!?
...
sincer te sfatuiesc ceva:indrazneste sa ceri ceva special doar e odata in viata am prietene care au zis ca vor sa o faca pentru rima data in locuri speciale:intr-o barca, intr-o tabara, la o pensiune, pe plaja, in piscina, intr-o gradina de flori...si au reusit indrazneste sa fii pretentioasa...succes

| SweetPrinces a răspuns:

Pai eu aveam 18ani cand am facut pentru prima oara sex. Nu au o parere foarte buna despre fetele care incep asa devreme

| adesp12 a răspuns:

Parintii stiu ei bine de ce nu sunt de acord.Noua ni se pare ca ne calca intimitatea, ca ne interzic lucruri doar asa de dragul de a ne necaji.Nu e chiar asa.In fond, depinde de ceea ce simtim noi copii, de cat de ascultatori suntem, de cat de mult ne dorim sa facem sex inainte de 18 ani.Ca si fata, trebuie sa fii mult mai atenta la toate consecintele sexului.pentru ca sunt.Baietii nu sunt toti iubitori, unii vor doar sex. Apoi, ei se lauda prietenilor lor cu cine si-au pus-o si astfel ajungi intr-un cerc vicios din care cu greu poti iesi. Poate el a fost unicul pentru tine, dar toti te vor considera o oarecare.Si chiar daca esti majora trebuie sa fii cu ochii in 4.si daca stam si ne gandim, avem timp o viata intreaga sa facem sex. Dragele mele, nu va pierdeti virginitatea la varste fragede! copilariti!

| paramore a răspuns:

Ai mei nu zic nimic, dar stiu ca nu prea le convine, cu toate ca am facut-o destul d tarziu, dar na, asa sunt ei

Întrebări similare