| alexiss_9225 a întrebat:

Ce parere aveti? am 17 ani si sunt virgina. si purul gand pentru viitor asa ma teme pentru cand va fi prima data.:-s daca doare rau:-s daca gresesc persoana:-s

Răspuns Câştigător
| Byankaa66 a răspuns:

Nu`ti mai fa atatea griji ca nu are rost, asa eram si eu inainte sa incep si crede`ma ca am fost foarte speriata pentru ca le-am auzit pe multe cum exagereaza, cat doare nu stiu cat de tare si nu stiu ce, spre surprinderea mea nici nu a durut atat de tare pe cat au zis multe si nici sange nu a curs, si cat despre persoana, eu zic sa mai astepti ai numai 17 ani ai toata viata inainte si mai tarziu vei fi si mai coapta la minte si probabil ca o sa stii sa alegi mai bine persoanawinking.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ai sa gasesti acea persoana oricum, numai sa simti ca te iubeste si tu la fel pe el, o sa te doara la inceput.

| Castiel a răspuns:

Vrei doar sa te dezvirginezi fara sentimente? Atunci depinde daca te masturbezi posibil sa numa te doara asa rau (cred nu stiu ca is baiatlaughing si la toate fetele le doare ) daca vrei ceva serios sentimental, atunci ai mare grija sa cunosti pe tip mai intai, daca te iubeste nu te va lasa dupatongue

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Da si eu sunt in aceiasi situatie :-ss

| dulcykaLy a răspuns:

Depinde doar de tine. daca baiatul va intelege atunci cand te va durea. sa se poarte tandru, va fi totul ok. ca sa fii sigura de baiatul cu care vei fi pentru prima data, nu te grabi!

| Optimus7 a răspuns:

DAca o iubesti si are grija cand o faceti e ok

| Any_6060 a răspuns:

Si eu mi-am pierdut virginitatea la 17 ani jum. Si la mine era la fel imi era frica de acel moment. Pentru mine virginitatea a fost ceva important, de aceea nu m-am culcat cu oricine. Prima data m-am cuplat cu acel baiat si doar dupa 6 luni m-am culcat cu el, timp in care trebuia sa vad daca chiar merita sa ma culc cu el, deoarece inainte sa ma cuplez eu cu el era foarte afemeiat si nu avea o reputatie tocmai buna. Specific ca nu imi pare rau de 3 ani si ceva is cu el si ne iubim foooarte mult. Momentul DA e FOOOARTE dureros. Cel putin la mine asa a fost... oricata grija ar avea cand se rupe himenul te doare... Dar na odata ce ai trecut nu mai ai grija asta. Eu nu as mai vrea sa fiu virgina. Pe mine m-a durut f tare, dar cunosc fete pe care nu. Depinde de fiecare om, Eu te sfatuiesc sa nu te grabesti. Doar pentru ca ai 17 ani nu iti pierde virginitatea cu oricine. Selecteaza tu persoana care crezi tu ca merita happy.

| Lollάღ a răspuns:

Nu ai de ce sa te rusinezi.Ar trebui sa fii mandra pentru ca ai 17 ani si inca esti virgina.Eu am doar 12 ani si sper sa ajung sa am si eu 17 ani sau mai mult si sa fiu virgina.
Te felicit pentru asta si iti spun sa nu iti faci griji pentru acest lucru.Toate vor veni la vremea lor.Asteapta pentru ca foarte multi se dau mari folani si spun multe lucruri despre fetele virgine, cum ca ar fi rusinos sa fii inca virgin.Tu trebuie sa te pastrezi asa cat mai mult fara nici o rusine.
Si profesoara mea de Biologie are 50 de ani si s-a casatorit acum 5 ani prima data si vreau sa spun ca este foarte fericita pentru ca a asteptat un om care sa o accepte asa cum este.
Si tu ar trebui sa faci ceva de genul.Asteapta sa vina baiatul potrivit nu sa iti pierzi virginitatea cu primul golan care iti iese in cale. Sper ca te-am ajutat.