| alinusaa a întrebat:

Ce parere aveti? am venit cu un coleg de la scoala am avut treaba amindoi in oras iar dupa ce am terminat el a dorit sa ma conduca acasa nu stiu ce s cred, e posibil sa simta ceva pentru mine sau doar din politete. a m mai fost in situatia de ne astepta unul pe altul ca apoi el sa ma conduca acasa.

4 răspunsuri:
| Ruxxy a răspuns:

Sunt posibile ambele variante.
Acum ar trebui sa te gandesti bine daca ai vazut ca te priveste insistent, sau daca incearca sa iti faca unele semne care sa-ti dea de inteles ca te place. Doar pentru ca te conduce acasa nu inseamna neaparat ca te place.
Ar fi o idee sa-l intrebi pe el daca simte ceva pentru tine.
Mult succes! :*

| Alexandru0007 a răspuns:

Si cand ati mai fost in situatia asta ce s-a intamplat? e posibil sa te placa.cand va mai intalniti si ai treaba in oras intreaba-l daca vrea sa vina cu tine sa te ajute. daca vine inseamna ca te place.

| silviu20 a răspuns:

Logic sunt doua variante pe care le trag din ce ai spus: poate baiatului ii place de tine si vrea sa te cucereasca pas cu pas si poate e timid in chestii de astea poate nu vrea sa fie prea direct,din politete nu stiu sigur se poate dar in cazuri mai rare, insa sunt sigur ca pas cu pas se poate indragosti de tine, intreaba-l daca ai ocazia poate daca simte cumva el ceva pentru tine si atunci iti poti da seama dupa reactionarea sa daca te place sau nu

| alinusaa explică:

De multe ori ne asteptam unul pe altul in caz c mai avem treaba prin oras si apoi ma conduce acasa