| DorrySweet51 a întrebat:

Ce parere aveti atunci cand sunteti intr-o relatie de aproximativ 2 ani, tu ca fata ii ceri si ii reprosezi prietenului tau (specific gamer asta face toata ziua) ca vrei atentie si sa vorbiti pentru ca nu mai comunucati de mai bine de 4 luni si el te face o copila de 20 de ani care duce lipsa de atentie si ca e normal intr-o relatie dupa un timp sa nu mai fie comunicare. Dar eu nu sunt capabila sa inteleg... pareri? Se mai merita?

26 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

De ce naiba mai stai cu idiotul asta?

| DorrySweet51 explică (pentru Adry05):

Din pacate mereu cand vreau sau am intentia sa ne despartim imi aduc aminte de chestiile frumoase. chiar nu stiu ce sa fac si cum sa gestionez situatia. Ar fi mai bine sa il las asa-i?

| Adry05 a răspuns (pentru DorrySweet51):

Clar. E un nesimtit. Nu te mai gandesti la momentele frumoase, te uiti si realizezi ce om ai langa tine si ca momentele alea de la el n-o sa le mai primesti, e clar ca s-a obisnuit ca stai cu el oricum s-ar purta si isi permite sa te faca in toate felurile.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru DorrySweet51):

Da!

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Adry05):

Nu este nesimtit! El nu mai vrea sa fie cu ea, dar ea nu intelege acest lucru. Pai ea nu sta cu el.

| Adry05 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Cum sa nu fie nesimtit cand ii zice esti disperata de atentie, du-te la altul, lasa-ma in pace ca ma joc etc. ti se pare normal sa spui asa ceva?

| DorrySweet51 explică (pentru CodrutElian1990):

Nu l-am scos din asa numitul habitat al lui. Mereu l-am lasat sa se joace si inca il ascultam cand imi zicea de anumite jocuri chiar daca pe mine nu ma interesa. Nu am avut nicio problema ca se joaca doar ca in paralel sa si vorbim... macar un mesaj pe zi sa imi dea sa vada ce fac sau cum sunt... dar nimic. si la faza ca nu mar vrea poate ai dreptate poate nu. dar acum cateva zile inainte sa ne certam mi-a zis ceva de genul ca ar vrea sa fac parte din viitorul lui. nu mai inteleg nimic. Una zice si altceva dovedeste.

Pai daca fata nu intelege trebuie sa-i spui si pe acest ton. Eu raman la parerea ca el nu mai vrea sa fie cu tine, deoarece il sufoci si nu te mai vrea.

Totusi nici sa fii nesimtit asa, ca e iubita ta totusi. Ii spui frumos sau macar nu jignesti, ori te departi direct de ea in loc sa continui sa te porti ca un nesimtit. Daca n-o mai suporta de ce o mai tine langa el?

Sunt de acord cu tine, dar noi cunoastem povestea doar dintr-o parte. De unde stim noi ca fata nu-l cicaleste cu interventiile ei?

Stiu, si am trecut si eu prin relatii unde ma agasau, dar totusi n-am ajuns sa zic chestile astea, de aia zic ca pur si simplu e nesimtit, ca daca ar da 2 bani pe ea s-ar controla sau s-ar intampla o singura data la nervi si dupa ar realiza si nu ar mai repeta greseala, dar el continuand sa faca asta e clar ca pur si simplu nu-i pasa.

| Liviu a răspuns:

Aham,si eu sunt gamer, chiar unu inrait cu draci.Dar problema e ca asta nu ma impiedica sa lucrez, sa ies afara, sa ies cu prieteni, sau sa cunosc o femeie. Tipu are o problema.Nu e o problema ca esti un jucator inrait de anumite jocuri.Problema e cand jocurile iti acapareaza viata de numai poti nici sa iti satisfaci femeia.Atunci chiar ai o problema. Daca tu duci lipsa de 'atentie intima' tipu scuza-ma ca iti zic, chiar e un dobitoc si merita sa moara facandusi..lucru manualwinking

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Liviu):

Pai ei nu discuta decat pe net. Cum sa iasa impreuna? Fata se refera la o relatie online doar.

| Rihhana1 a răspuns:

Eu zic ca si baitul si fata trebuie sa invete sa lase de la ei cate putin.

| DorrySweet51 explică (pentru Rihhana1):

Dar daca fata a luptat doar ea pentru relatie si cand a lasat garda jos si sa inceapa sa nu mai iasa cu el asa des desi incerca sa tina legatura cu el pentru ca ii pasa de el dar prietenul ei a zis ca nu se schimba si nu vrea sa ii acorde atentie ca are treaba(sa se joace)

| Jonas94 a răspuns (pentru DorrySweet51):

Păi nu e vorba de nici o luptă. Merită să tragi pentru relație doar atunci când există reciprocitate. Să tragi singură pentru relație este o prostie. Mai bine nu mai comunica cu el, lasă-l fără atenția ta, o perioadă, nu mai încerca să-l contactezi.
Dacă ține la tine, va sesiza că ceva nu este în regulă, și va încerca să se schimbe, sau să mai lase jocurile.

| DorrySweet51 explică (pentru Jonas94):

Asta am facut o perioada nu il cautam. El nu ma cauta deloc. Ne-am certat si i-am repsosat ce ma deranjeaza el la fel. Si mi-a zis ca nu se schimba si daca duc lipsa de atentie sa plec la altul si sa-l las in pace plus ca imi zicea ca nu poate vorbi si cand il intrebam de ce nu poate vorbi imi spunea ca se joaca.

| Rihhana1 a răspuns (pentru DorrySweet51):

Asta e alegerea ei sa se gandeasca de doua ori inainte daca merita sau nu.

| DorrySweet51 explică (pentru Rihhana1):

Oare merita cand plangi mereu si orice te-ar durea si ai incerca sa ii spui persoanei cu care esti te trateaza ca pe o carpa si iti induce ca tu mereu ai fi de vina fara sa isi recunoasca si el vina sau sa se schimbe daca cineva ii zice ca nu e ok cum se comporta... oare mai merita relatia asta? Nu stiu ce sa fac mam blocat in amintiri si nu ma pot debarasa de el nu am cu cine discuta si ma simt singura in relatie... e normal dupa 2 ani sa nu ai comunicare deloc? As vrea sa se termine desi ma gandesc la ce a fost frumos si mereu ajung sa plang.

Acelasi mod in care unele femei vor sa-l transforme pe baiat dupa dorinta: catelus de casa. Sa-i impuna dragoste cu forta. S-au departit oameni si dupa 40 de ani de convietuire.
Dupa cum spui doar tu ai luptat pentru relatie. Pai asta mai este relatie? O relatie este in doi. Nu poti sa ai o relatie cu cineva care nu o vrea. Daca acum spui asta, ce o sa zici peste 10-20 de ani?
Doamne, cum pot unele femei sa inteleaga ca nu asa se realizeaza o relatie: prin vointa unuia dintre parteneri.

Of Doamne, chiar nu ai inteles ca nu te vrea? Mai ales ca vrei sa-l scoti din "habitatul" lui!

Inteleg ca nu stati impreuna. Pai daca acum relatia voastra este in acest fel, ce astepti de la viitor? Chiar atat de oarba esti sa nu vezi realitatea?

Trebuie sa iei o decizie, nu ai de ce sa plangi. Ori ramai pe loc ori mergi mai departe, gandeste-te bine.

Atunci termina aceasta relatie cu conditia sa nu regreti mai tarziu.

| Djsjuajsjsj a răspuns:

Nu se mai merita, cauta pe altul. Iar alta data nu mai irosi ani din viata ta (pe care nu ii vei mai primi niciodata inapoi) langa persoanele nepotrivite.
Viata e scurta. Mult prea scurta ca sa stai sa suferi.

| kiatres56 a răspuns:

Nu,nu merita