Din partea mea tot respectul avand in vedere ca fetele din ziua de azi nu mai sunt virgine de la varste fragede, daca pana la 19 ani este virgina inseamna ca este o fata cu principii care asteapta un baiat de care sa se indragosteasca si sa o faca din iubire avand in vedere ca primul contact sexual nu se uita niciodata pooop:*
Acea fata da dovada de rezistenta in zilele noastre...sunt multi fara virginitate la varste chiar sub mine(14 ani), daca esti u te felicit si daca e vreo cunostinta de a ta atunci zi din partea mea asta
Poate inca nu l-a intalnit pe cel care sa aiba privilegiul. Desi mi se pare ca se exagereaza mult pe tema asta, e normal sa aiba grija. Si, date fiind intrebarile viitoarelor centuriste de la categoria asta (ceea ce reflecta generatia din care fac parte), mi se pare logic sa nu se ia dupa ele!
Am 17 ani si sunt... virgina nu stiu daca e un lucru foarte bun avand in vedere ca prietenele mele si au pierdut virginitatea chiar si la 11-12 ani unele...
nu stiu ce sa zic daca nu ai gasit persoana... mai asteapta sau fa`o cu un necunoscut sper ca pana la 18 ani sa`mi gasesc si eu pe cineva cu care sa stau mai mult de 11-12 zile
Respectele mele, rar mai gasesti asa ceva cand in zilele noastre copilele de 13 ani baga in ele 2 odata , Serios, bravo tie si sa nu te lasi prostita de vre`un fraier care pretinde ca te iubeste, si daca te iubeste trebuie sa te culci cu el. :*
Respect pentru ea. poate ca a ramas virgina din mai multe motive.1. tinuta din scurt de parinti sau frica de ei(ceea ce se mai poate intampla chiar daca pare ciudat in zilele noastre), 2. poate ca nu a avut cu cine sa o faca, nu si-a gasit dragostea adevarata3.si-a dat seama ca in zilele noastre unii baieti sunt mai "de la tara".(i-o trage, fata isi pierde virginitatea, si o lasa.el se alege cu un "trofeu"fata cu nimic.)..oricum.rar mai vezi asa ceva in zilele noastre.si o respect mult.altele la 11 ani sunt satule de ...si nu e bine...pace
Alexush nu a fost tinuta din scurt...mai degraba numarul doi!
inocenta eram doar curioasa, exista baieti carora nu le place se se complice cu astfel de fete!
Am un respect aparte fata de fetele care prefera sa se pastreze pentru cineva care merita cu adevarat.