Looks
Money
Status
Toate cele 3 elemente, fix în ordinea aceasta insemnă dragoste pentru femei. Dar cel mai important este looks, ca asta creiaza atractiea sexuala care face femeia sa se simta îndragostita. Ca sa iti vorbesc pe limba lor: am întalnit un baiat cu care simt o " conexiune speciala" sau acest baiat are " o personalitate grozava" sau imi place de un tip pentru ca are " confidance". Asta este strict atractie sexuala care provine din FHF. Face, hight, frame. Față, înalțime si postura corpului ( lean sau muscle lean) si gata se întâmpla dragostea. Personalitatea, sufletul, educatia si orice acivment al unui barbat sunt egale cu zero pentru femei daca nu exista looks/ atractie sexuala/ dragoste. Nu suntem altceva decat masinarii biologice.
Nu exista nici un ulei sau crema de marire a baghetei Cu cat o ai de la natura ramai. Doar operatie de marire exista dar am auzit ca e cam riscanta.
Https://www.google.com/......Https?/url
Nu cred că recenziile astea sunt false.
Dar îți dau dreptate că m-am documentat și eu puțin, 50% poți rămâne impotent cu operatie, dar sunt și alte proceduri.
Acum 2 minute imi arata comenturiile, eu zic ca nu e pe bune.
Banii nu i-ai mai menționat de zici că femeile s-au pocăit toate