anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti ca barbati sa dati vina doar pe femeie in relatie, ca din vina noastra se ajunge la despartire? De exemplu eu am trecut prin 5 relatii serioase dar de fiecare data am fost inselata ...cu ce gresesc...iar dupa sunt facuta curva prin judet fiindca refuz impacarea cu acestia.

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu vreau sa te supar, dar 5 relatii serioase in care ai fost inselata? Asta rezulta ca doar tu le considerai serioase, partenerii nu, plus ca esti atrasa de un tipar foarte toxic, chiar daca tu nu iti dai seama la inceput.Trebuie sa inveti sa filtrezi persoanele acestea din viata ta, nu sa le tot lasi sa intre, facand ravagii.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asta e Romania mereu femeia este de vina

| VoidEternal a răspuns:

Ori nu știi să ii alegi, ori îi impingi cumva în brațele altora. 1 e ok. 2-3 sa zicem că e o coincidență. La 5 îți pui întrebări serioase dacă problema nu e cumva la tine.

Mai aruncă un ochii și la bărbații cuminți, liniștiți, de familie. Nu doar după pramatii care joaca femeile pe degete. Mă depășește ce dracu va atrage la ăștia, cu cât va tratează cu mai multă greata și sictir, cu atât îi vreți mai tare. Si apoi va plângeți că toți bărbații sunt nu știu cum.

Răspuns utilizator avertizat