Cred ca la everi se practica chestia dar rationamentul e putin antic si merge cam asa. Daca iti moare fratele, verisorul sau ceva apropiat e datoria ta sa ai grija de sotia si copii lui asa ca o iei de nevasta.
In cazul asta nu vad nici o problema nu e ca si cum saraca trebuie sa ramana singura toata viata.
Bineinteles ca poti, intrebarea logica si rationala ar fi : de ce nu? Nu exista absolut nicio piedica. Nici de natura etica, nici morala, nici religioasa si cu atat mai putin cea de natura umana, cea a comunitatii. Multa sanatate!
Nu stiu daca din punct de vedere religios este ok.
Daca vreo religie ar fi impotriva, acele convingeri religioase nu pot fi ''calificate'' altfel decat... complet imbecile.
Pai e f okey, ce treaba are, gagica verisorului e o straina, nu are nici o treaba de rudenie cu tine, asa ca ai unda verde daca va placeti si iubiti.
Argumenteaza-ti raspunsul daca vrei. De ce zici asa? Daca nu poti zice de ce, inseamna ca ai zis cu rautate aiurea.
Si aici era vorba daca un barbat s-ar casatori cu femeia verisorului, nu invers, poate nu ai citit atenta.
Daca moare omu, celalalt nu o tine doliu toata viata, trebuie sa-si refaca viata, si atat timp cat nu e ruda cu cel sau cea cu care vrea sa se casatoreasca, merge orice partener, intelegere sa fie.
Daca varu meu moare sa zicem, femeia lui ramane libera, eu o plac, ea ma place, oricum vine altul si o ia, de ce sa nu o iau eu? Ce legatura de rudenie am eu cu femeia aia? Ca sa nu fie ok sa fac asta? Ca daca era ruda da, nu aveam voie.
Daca mai folosesti cuvinte insultatoare, s-ar putea sa fi pe lista de suspendati! Faptul ca ai frustrari, probleme nerezolvate cu tine, nu are treaba sa insulti ca si cum asta rezolva ce problema ai. Nu e vb de mine, e vorba de ceilalti ce vad, nu suntem aici in padure.
Eu am zis sa argumentezi daca vrei de ce ai zis ca e tarfa, tu nu ai ce zice si insulti mai departe.
Dpmdv nu prea e moral, contrar spuselor tuturor de aici, din ce vad. Luam toata familia la rand? Eh
Sunt curios cine urmează. Coming soon
Se practica.
JeSuisFrancais întreabă:
Just1dream întreabă: