Tu crezi ca partenerul tau va accepta sa i ti bage doar degetul? Sa stea cîteva zile? Eu nu cred ca va rezista sa astepte si va dori sa bage penisul din prima. Tu ce varsta ai?
Pai cred ca ar avea din moment ce am facut baie impreuna, ne-am atins si nu s-a intamplat nimic. Fooarte curand 20. Doar voiam sa stiu daca e nevoie de partea asta " pregatitoare " a vaginului sau e ok si fara. Nu vreau sa doara prea tare si cica ar durea rau fara " largitul " pregatitor.
Daca exista atat posibilitatea cat si timpul necesar ca tu de una singura sau si iubitul atunci cand poate, sa-ti faci/faca ''degetica'', in mod absolut sigur vei fi foarte ''castigata'' fiindca fibrele musculare din muschii vaginului tau vor devein mai intinsi, mai lacsi si canalul vaginal se va largi foarte mult comparative cu cel din acest moment. Este de la sine inteles ca dezvirginarea va deveni INCOMPARABIL mai usoara, din simplul motiv ca va fi incomparabil mai putin dureroasa. Este ''la mintea cocosului'' ca penisul va intra mult mai usor intron vagin al carui diametru a fost marit/largit de la 5-7mm cat are acum la circa 15-20mm printr-o degetica ''blanda'' si executata....in timp. Multa sanatate!
Eu nu am simtit decat o mica senzatie de usturare la dezvirginare. Si nici sange nu a curs. Acum...fiecare e diferit. Dar nu e ceva bau-bau
Mi-e greu sa cred ca ti-a spus ca la 16-17 ani ai muschii vaginului rigizi. Daca te referi la raspunsul lui, a spus ca masturbandu-te intra-vaginal, ajuti muschii sa fie mai relaxati si sa se "obisnuiasca" cu ideea de penetrare. Nu ca de la 16-17 ani incolo ai muschii rigizi.
Si chiar si asa, nu e niciodata regula ca daca te masturbezi inainte e dezvirginarea mai usoara sau ca daca nu o faci mori de durere ....repet, tine de fiecare femeie in parte.
Este necessar preludiul si lubrifiantul cu toate ca o sa va udati voi natural iar despre deget nu este o regula, poate fi direct marele eveniment doar cu conditia sa aveti acel preludiu.