| WildLatte a întrebat:

Ce parere aveti? Ca fata, daca esti virgina si vrei sa-ti incepi viata sexuala, e nevoie ca inainte de penetrare partenerul sa iti " largeasca " bland vaginul cu degetul cateva zile inainte de marele eveniment sau este ok fara aceasta etapa cat exista un preludiu lung, rabdare, tandrete si lubrifiant suplimentar? E chiar atat de dureroasa / imposibila penetrarea daca vaginul nu e " largit " putin inainte? Multumesc!

16 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu crezi ca partenerul tau va accepta sa i ti bage doar degetul? Sa stea cîteva zile? Eu nu cred ca va rezista sa astepte si va dori sa bage penisul din prima. Tu ce varsta ai?

| WildLatte explică (pentru CristiDinBucuresti):

Pai cred ca ar avea din moment ce am facut baie impreuna, ne-am atins si nu s-a intamplat nimic. Fooarte curand 20. Doar voiam sa stiu daca e nevoie de partea asta " pregatitoare " a vaginului sau e ok si fara. Nu vreau sa doara prea tare si cica ar durea rau fara " largitul " pregatitor.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca exista atat posibilitatea cat si timpul necesar ca tu de una singura sau si iubitul atunci cand poate, sa-ti faci/faca ''degetica'', in mod absolut sigur vei fi foarte ''castigata'' fiindca fibrele musculare din muschii vaginului tau vor devein mai intinsi, mai lacsi si canalul vaginal se va largi foarte mult comparative cu cel din acest moment. Este de la sine inteles ca dezvirginarea va deveni INCOMPARABIL mai usoara, din simplul motiv ca va fi incomparabil mai putin dureroasa. Este ''la mintea cocosului'' ca penisul va intra mult mai usor intron vagin al carui diametru a fost marit/largit de la 5-7mm cat are acum la circa 15-20mm printr-o degetica ''blanda'' si executata....in timp. Multa sanatate!

| sofisis a răspuns:

Eu nu am simtit decat o mica senzatie de usturare la dezvirginare. Si nici sange nu a curs. Acum...fiecare e diferit. Dar nu e ceva bau-bau

| WildLatte explică (pentru sofisis):

Stiu ca e o intrebare personala, imi pare rau daca o sa te deranjeze sau o sa fiu indiscreta, insa... vaginul tau a fost " pregatit " in vreun fel pe penetrare sau s-a intamplat direct?

| sofisis a răspuns (pentru WildLatte):

Nu am bagat nimic in el inainte de dezvirginare. Nu am facut "degetica". Nici preludiul nu a fost wow pentru ca nu prea am avut conditii si timp la momentul ala.

Multumesc pentru raspuns! Nu stiu daca sa fiu la fel de curajoasa sau nu. Eu am o varsta, iar din cate am inteles azi, dupa 16-17 ani muschii vaginului devin tot mai rigizi.

De unde ai auzit prostia asta? Eu aveam 18 ani si cand s-a intamplat. Nu exista asa ceva.

De la Corbulalbrosu.

Mi-e greu sa cred ca ti-a spus ca la 16-17 ani ai muschii vaginului rigizi. Daca te referi la raspunsul lui, a spus ca masturbandu-te intra-vaginal, ajuti muschii sa fie mai relaxati si sa se "obisnuiasca" cu ideea de penetrare. Nu ca de la 16-17 ani incolo ai muschii rigizi.
Si chiar si asa, nu e niciodata regula ca daca te masturbezi inainte e dezvirginarea mai usoara sau ca daca nu o faci mori de durere ....repet, tine de fiecare femeie in parte.

Am discutat cu el si in privat, iar acolo mi-a confirmat ceea ce auzisem cu ani in urma si credeam ca-i un mit. dupa 16-17 ani muschii vaginului isi pierd din elasticitate usor-usor, iar pe la 20-22 de ani penetrarea devine din ce in ce mai dureroasa.

Nu este adevarat. Vaginul nu se strange. Pentru ca asta ar insemna. Din contra, cu timpul, pierzand din elasticitate, se lasa. Dar cu timpul inseamna in zeci de ani.

Nu spunea ca se strange, ramane exact la fel, doar ca muschii vaginali devin mai rigizi si se intind mai greu la penentrare ceeea ce produce durere.

| andrey69 a răspuns:

Este necessar preludiul si lubrifiantul cu toate ca o sa va udati voi natural iar despre deget nu este o regula, poate fi direct marele eveniment doar cu conditia sa aveti acel preludiu.

| Randomuser2000 a răspuns:

Da, e nevoie, ai o bormasina acasa?

| Wilma a răspuns:

Doare oricum