Dar de ce sa faci asta? Cu ce te-a mai momit fostul sau poate e vreun fotomodel si nu-i rezisti? De ce sa-l inseli mai bine ii zici ca nu-l mai iubesti pentru ca asta e din moment ce-ti sta capul sa-l inseli si te impaci oficial cu fostul.
Depinde ca varsta ai. Se poate intampla sa nu stii bine ce vrei de la viata. Sau se poate sa se fi intamplat ca actualul iubit sa te fi dezamagit in asteptari. Eu cred ca este cazul sa ai un moment de sinceritate in primul rand cu tine insati si sa te elucidezi asupra dorintelor tale. Abia dupa ce iti stratifici dorintele si dupa ce iti limpezesti gandurile, este cazul sa ai si momente de sinceritate cu cei doi. Vrei sfatul meu sincer? Iti trebuie o noua orientare. Iti doresc sa ai parte cu adevarat de o iubire binemeritata, dar acea iubire care se poate scrie in sufletul tau cu majuscule.
As vrea sa raspunda prietenul tau aici...pe mine ma "doare-n cot" de ce faci tu. "vagaboanta mica"...sau mare
Si boschetaru' ala nu si-a dat seama? Cred ca ai sa sfarsesti prin a fi aratata cu degetul. Data viitoare cand vei vrea sa ai o relatie stabila iti va fi greu... Treaba ta!
Hmm naspa situatie
nu vreau sa fac situatia si mai naspa dar mi se pare o porcarie ar fi bine sa te hotarasti (scuze daca am zis ceva rau )
De ce sa faci acest lucru? pentru mine inselatul mi se pare cel mai josnic lucru care il poate face o persoana, daca el te iubeste ti-a fost fidel, tu de ce sa il inseli? ai gasit un alt baiat mai frumos? mai "smecher"? ai grija la ceea ce faci, s-ar putea sa o regreti toata viata alegerea facuta, in sensul ca dai de nas cu o persoana care nu te merita, ba mai mult te agreseaza. Cunosc persoane care au facut greseli de genul asta, au parasit iubitii/e pentru alte persoane, si pana la urma au regretat nespus ceea ce au facut, si nu au fost iertati sau acele persoane parasite si-au gasit pe altcineva care ii merita. Si eu sunt impreuna cu Iubita mea de 3 ani de zile, si nu i-as face raul niciodata, o iubesc la fel de mult ca in prima zi in care am cunoscut-o.
Relatie de 4 ani si tu il inseli? pai de ce ai mai stat atata timp cu el ...si daca te prinde ce parere iti dai? O sa realizezi, nu acum. dar mai tarziu o sa fie jale.
anonim_4396 întreabă: