| Ela_PuRpLe a întrebat:

Ce parere aveti ca intr-un cuplu cei 2 sa faca schimb de parole de messenger sau e-mail, adica sa stie parola celuilalt/a? Unii spun ca daca va stiti parolele celuilalt inseamna ca nu aveti secrete unul fata de celalalt si exista incredere reciproca, e adevarat? Iar daca pers iubita nu vrea sa iti dea parola e ciudat? Eu nu prea cred in faza cu parolele, mai degraba daca o ceri inseamna ca nu ai incredere in celalalt. Voi?

Răspuns Câştigător
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Oke. De unde şi până unde dacă îi dai celuilalt parola de mess înseamnă că nu ai secrete faţă de el? Me îmi ştiu parola o grămadă de persoane, dar nimeni nu m-a deranjat vreodată sau să facă ceva rău...la fel ştiu şi parola altora...straight face
Într-o relaţie, lucrurile sunt mai serioase decât nişte parole de mess.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu si sotul meu avem aceeasi parola de email. S-a intamplat spontan, fara sa o ceara cineva. La un moment dat, am avut niste probleme de securitate cu contul si nu stiam ce parola sa-mi pun. Sotul meu (mi-era iubit atunci) mi-a zis: pune parola mea si asa am facut. Cu toate acestea, nu intru niciodata in mailul lui daca nu mi-o cere si nici el intr-al meu. N-am absolut nici o curiozitate.

| monyk a răspuns:

Buna, fiecare face cum vrea si cum crede ca e mai bine.Cand prietenul meu era in Spania mi-a cerut parola de la id si el mi-a dat-o pe a lui si asa am facut schimb, acum am schimbat-o pe a mea dar el nu a schimbat-o pe a lui, faza e ca daca vrei sa inseli tot poti sa o faci si daca vrei sa vb pe mess cu cineva si el/ea sa nu stie poti sa ai un alt id, dar o relatie nu se bazeaza pe asta. POate ca e lipsa increderii la mijloc, sau poate pur si simplu, dar chestia e ca fiecare are intimitatea lui si m-a deranjat la prietenul meu ca se baga in seama de pe id-ul meu cu altii si se dadea drept eu, de atunci am decis sa nu mai stie el chiar tot, daca nu are parola nu inseamna ca e cine stie ce la mijloc.De la asta se poate ajunge la alte convorbiri si alte certuri si asa mai bine nu, nu are rost ca sa stie prietenul/a parola, e si o chestiune de incredere dar o relatie nu sta in asta!

| HBK a răspuns:

Intradevar, reprezinta o incredere. Dar are si dezavantaje. E ca si cum ai dori sa iti verifici persoana iubita daca e infidela sau nu.Cu siguranta s-ar gasi cineva sa faca intentionat rau, sa bage "strambe" intre cei doi pe mes.

| babygyrl a răspuns:

Nu sunt de acord, fiecare cu parola da pana la urma nu sunteti casatoriti sau mai stiu eu ce. Multi fac asta dar eu nu adica o singura data i-am dat sa imi schimbe parola si i-am dat-o si aia care o aveam dar dupa ce a schimbat-o nu putea intra pe parola noua numa pe cea veche dar a uitat parola.

| Dan_Tm a răspuns:

Noi avem aceiasi parola pe Y! M happy dar, nu este o problema daca nu vrea sa iti dea 'parola'. Poate isi face griji ca tu ai putea interpreta gresit anumite lucruri si nu vrea sa se intample asta. Oricum, 'incredere' inseamna a nu avea indoieli, intelegi? La urma urmei, isi poate face un alt cont de mail sau Y! M asa ca nu are nici un rost sa te gandesti la lucruri la care nu ar trebui. Daca este langa tine, este langa tine pentru ca te vrea pe tinehappy

| vdfer a răspuns:

Mai bine n`ai face asa ceva. eu am facut si a iesit cam naspa ...sa faceti schimb de parole e aiurea.

| amOre) a răspuns:

HY )
pe linga o relatie frumoasa, fiecare avem si o viata personala, care ne priveste.Eu nu sunt de acord cu faza de a da parola mea iubitului sau ceva de genu, mai am si eu o vorba cu o prietena, mai stiu eu, nu cred ca trebuie sa stie chiar tot tot. daca e sa ne facem un profil impreuna pe un syte atunci e Ok, dar asa nu.