Oke. De unde şi până unde dacă îi dai celuilalt parola de mess înseamnă că nu ai secrete faţă de el? Me îmi ştiu parola o grămadă de persoane, dar nimeni nu m-a deranjat vreodată sau să facă ceva rău...la fel ştiu şi parola altora...
Într-o relaţie, lucrurile sunt mai serioase decât nişte parole de mess.
Eu si sotul meu avem aceeasi parola de email. S-a intamplat spontan, fara sa o ceara cineva. La un moment dat, am avut niste probleme de securitate cu contul si nu stiam ce parola sa-mi pun. Sotul meu (mi-era iubit atunci) mi-a zis: pune parola mea si asa am facut. Cu toate acestea, nu intru niciodata in mailul lui daca nu mi-o cere si nici el intr-al meu. N-am absolut nici o curiozitate.
Buna, fiecare face cum vrea si cum crede ca e mai bine.Cand prietenul meu era in Spania mi-a cerut parola de la id si el mi-a dat-o pe a lui si asa am facut schimb, acum am schimbat-o pe a mea dar el nu a schimbat-o pe a lui, faza e ca daca vrei sa inseli tot poti sa o faci si daca vrei sa vb pe mess cu cineva si el/ea sa nu stie poti sa ai un alt id, dar o relatie nu se bazeaza pe asta. POate ca e lipsa increderii la mijloc, sau poate pur si simplu, dar chestia e ca fiecare are intimitatea lui si m-a deranjat la prietenul meu ca se baga in seama de pe id-ul meu cu altii si se dadea drept eu, de atunci am decis sa nu mai stie el chiar tot, daca nu are parola nu inseamna ca e cine stie ce la mijloc.De la asta se poate ajunge la alte convorbiri si alte certuri si asa mai bine nu, nu are rost ca sa stie prietenul/a parola, e si o chestiune de incredere dar o relatie nu sta in asta!
Intradevar, reprezinta o incredere. Dar are si dezavantaje. E ca si cum ai dori sa iti verifici persoana iubita daca e infidela sau nu.Cu siguranta s-ar gasi cineva sa faca intentionat rau, sa bage "strambe" intre cei doi pe mes.
Nu sunt de acord, fiecare cu parola da pana la urma nu sunteti casatoriti sau mai stiu eu ce. Multi fac asta dar eu nu adica o singura data i-am dat sa imi schimbe parola si i-am dat-o si aia care o aveam dar dupa ce a schimbat-o nu putea intra pe parola noua numa pe cea veche dar a uitat parola.
Noi avem aceiasi parola pe Y! M dar, nu este o problema daca nu vrea sa iti dea 'parola'. Poate isi face griji ca tu ai putea interpreta gresit anumite lucruri si nu vrea sa se intample asta. Oricum, 'incredere' inseamna a nu avea indoieli, intelegi? La urma urmei, isi poate face un alt cont de mail sau Y! M asa ca nu are nici un rost sa te gandesti la lucruri la care nu ar trebui. Daca este langa tine, este langa tine pentru ca te vrea pe tine
Mai bine n`ai face asa ceva. eu am facut si a iesit cam naspa ...sa faceti schimb de parole e aiurea.
HY )
pe linga o relatie frumoasa, fiecare avem si o viata personala, care ne priveste.Eu nu sunt de acord cu faza de a da parola mea iubitului sau ceva de genu, mai am si eu o vorba cu o prietena, mai stiu eu, nu cred ca trebuie sa stie chiar tot tot. daca e sa ne facem un profil impreuna pe un syte atunci e Ok, dar asa nu.
Karina_2903 întreabă:
Mutubal întreabă: