| madalina_4528 a întrebat:

Ce parere aveti ca un,, profesor (antrenor) de ed fizica" sa se dea la,, eleve" cam asa ar veni laughing mda deci sa incep sa va povestec pentru ca nu inteleg nimic sau ma insel, am in scl un antrenor ft tanar chipes, are 23 de anii la ore ma priveste insistent, se baga cu mine in vb ft dess, ba chiar mi-a pus mana pe fund cu scuza ca aveam ceva laughing dupa orele de ed.fizica noi elevi facem dus (asa e normal) odata a dat buzna peste mine, nu eram dezbracata (dar daca eram?) cand imi pune intrebari despre sport iar eu nu stiu rasp imi pune mana pe barbie imi zambeste ft dess Azi de ex: mi-am trimis colega sa se bage in vb cu el (sa vad asa face si cu ea ca si cu mine) dar nulaughing era ft scurt cu ea chiar a zis fata de toata clasa s-a referit la fete le'a zis asa: trebuie sa faceti sport mult ca sa aveti,, forme" pentru ca sunte'ti deja mari lu'ati ex: lui,, Madalina" (adica eu) pe urma m-a intrebat ca de unde sunt din ce tara i-am zis ca Romania. el: esti diferita ce sa inteleg? ce sa cred? eu nu il plac dar recunosc arata ftttttttt bine e brunet inalt etc:X dar mie profesor iar eu am 16 ani PS: sunt in Suedia nu in romania sad daca ma ajuta'ti ce sa cred din toate astea mersi :*

13 răspunsuri:
| Alex0194 a răspuns:

Pai clar te place adica ii place cum arati. Daca mai zice de unde esti ii zici ca din Romania de aia arat asa laughing tara cu cele mai frumoase fete

| MajorAsshole a răspuns:

Pedofil.

| Alina_9354 a răspuns:

Pai e grav ce face,, domnu antrenor,, si ar trebui sa ai grija mai ales ca va vorbeste de "forme"! Un barbat vorbeste de forme cand e interesat de relatii intime si nu cred ca e interesat sa aveti o relatie normala pentru ca asta ar insemna demisia lui! Eu te sfatuiesc sa ai grija, sa incerci sa fii distanta ca nu stii ce gandeste! Sa ai grija de tine:*

| BeLLLLLa a răspuns:

Te placeeeee mult:X

| NoNameMe13 a răspuns:

Madalina, e cam abstract profesorul tau :-s. sa iti puna pana pe fund si chestii? e profesor totusi... Sfat: nu te apleca dupa mingea de handball! :-ss

| danifx2 a răspuns:

Mda Romania sunt fete mai slabute si atletice stiti dc?
1)Multi mor de foame
2)caini vagabonzi care te alearga

| Missdaydreaming a răspuns:

Da-l incolo de obsedat, taie-i macaroana din scurt daca mai intra in vorbe cu tine. Doar nu vrei discutii prin scoala sau probleme cu conducerea scolii, nu?

| Serafir a răspuns:

Dal in gat profita happy scoate bani dupa pedofilu dracul

| albrosie a răspuns:

Sfat prietenesc
1dal in gatu masi de pedofilidiot
2 ala vrea doar sa te traga daca intelegi
3 poate i place de tine dar nu are voie sa se dea la tine numai dupa ce tu termini liceul de
4 cautati unu de varsta ta competenta ta daca esti sportiva cautati unu sportiv
5 du-te cu el panala toaleta si te prefaci ca vrei sa o (fsgfs) si ioprinzi in mana puernik ca peominge de handbal si ii iei bani si te duci laun suc cu prieteni daca faci asta vin sieu lasic nula alceva daca vrei vin silaalceva doar daca vrei desigur

| AllDayAllNight a răspuns:

Mda.eu cred ca e atras de tine.Nu prea e normal ca un profesor sa faca asa cu o eleva.Ar putea doar sa te simpatizeze, dar fazele cu pus mana pe fund...laughingpoate ca mai bine l-ai intreba.ca sa nu te mai macine gandu' asta.Succes:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe el tine te mananca,mai jos de fund un pic,si pe el in fata sub buric. dupa cate vad o sa va manance pielea pe amandoi, si o sa va scarpinati pana la sange, fiindca o relatie sexuala intre un profesor si o eleva este total gresita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

hee hee m-ai mai liniştit î final...şi eu care credeam că se întâmplă numai în România...

| roxana23_1583 a răspuns:

Pai eu zic sa nu-l bagi in in seama