Pai clar te place adica ii place cum arati. Daca mai zice de unde esti ii zici ca din Romania de aia arat asa tara cu cele mai frumoase fete
Pai e grav ce face,, domnu antrenor,, si ar trebui sa ai grija mai ales ca va vorbeste de "forme"! Un barbat vorbeste de forme cand e interesat de relatii intime si nu cred ca e interesat sa aveti o relatie normala pentru ca asta ar insemna demisia lui! Eu te sfatuiesc sa ai grija, sa incerci sa fii distanta ca nu stii ce gandeste! Sa ai grija de tine:*
Madalina, e cam abstract profesorul tau :-s. sa iti puna pana pe fund si chestii? e profesor totusi... Sfat: nu te apleca dupa mingea de handball! :-ss
Mda Romania sunt fete mai slabute si atletice stiti dc?
1)Multi mor de foame
2)caini vagabonzi care te alearga
Da-l incolo de obsedat, taie-i macaroana din scurt daca mai intra in vorbe cu tine. Doar nu vrei discutii prin scoala sau probleme cu conducerea scolii, nu?
Sfat prietenesc
1dal in gatu masi de pedofilidiot
2 ala vrea doar sa te traga daca intelegi
3 poate i place de tine dar nu are voie sa se dea la tine numai dupa ce tu termini liceul de
4 cautati unu de varsta ta competenta ta daca esti sportiva cautati unu sportiv
5 du-te cu el panala toaleta si te prefaci ca vrei sa o (fsgfs) si ioprinzi in mana puernik ca peominge de handbal si ii iei bani si te duci laun suc cu prieteni daca faci asta vin sieu lasic nula alceva daca vrei vin silaalceva doar daca vrei desigur
Mda.eu cred ca e atras de tine.Nu prea e normal ca un profesor sa faca asa cu o eleva.Ar putea doar sa te simpatizeze, dar fazele cu pus mana pe fund...poate ca mai bine l-ai intreba.ca sa nu te mai macine gandu' asta.Succes:*:*
AloneQsFini întreabă: