| sbk a întrebat:

Ce parere aveti cand fata spune: hai sa luam o pauza, insa nu vreau sa ne despartim?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Daca s-ar ajunge la asa ceva, cel mai probabil ar fi o despartire. Ar trebui purtata o discutie serioasa si sincera intr-o astfel de situatie. O pauza de acest gen, fortata, nu face bine deloc.

18 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Unul dintre factorii influentabili ar putea fi monotonia. Nu vrea despartire pentru ca inca mai simte ceva pentru tine, ori nu stie cu exactitate ceea ce simte si vrea sa se asigure independent de tine.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Inseamna ca e confuza si nu mai stie ce simte!
De obicei se intampla asa cand intervine monotonia sau cineva nou in peisaj, dar nu stie ce sa aleaga: sa inceapa ceva nou sau sa ramana in relatia curenta!

Cel mai sanatos ar fi sa se discute amplu pe subiectul asta si s-o tragi de limba pana afli adevarul!

| marrr a răspuns:

Inseamna ca ori ai luat-o prea in graba, ori pauza aceasta va dura cam mult, timp in care va veti gasi altii.

| anducu a răspuns:

Parerea mea e ca baiatul va crede ca vrea sa se desparta de el. dar fta poate folosi alte cuv: nu stiu ec sa mai fac, sunt aiurita, am nevoie de putina libertate, pe o durata scurta de timp. atunci, baiatul o sa creada ca nu are incredere in ea, o va ajuta sa treaca peste.

| Drauzy a răspuns:

De multe ori o pauza intr-o relatie e o mana cereasca. totul tine de modul in care partenerul interpreteazaa cuvantul "pauza". sunt perioade in care ai nevoie de o perioada de timp ca sa iti aranjezi planurile si toate treburile care le ai de facut. incearca sa-i comunici motivul pentru care doresti pauza si da-i de inteles ca sa nu insiste perioada asta de timp ( de cele mai multe ori sa ajunge la o insistentza gata sa devina plictisoatoare si stresanta).
bafta

| alex88 a răspuns:

Asta mi s-a intamplat si mie, mi s-a cerut o pauza in relatie, pentru o perioada scurta, si am acceptat-o, dar din aceasta pauza, a dus la despartie, pentru ca ce spuse-se ea ca s-a gandit mai bine si ca nu mai poate sa mai continue relatia, normal asta nu se spune dupa o pauza, pauza intr-o relatie e necesara pentru o recreere a sufletului si a mentalitatii, sa simplifici lucrurile si sa te conformezi acelei relatii, pauza in relatie se bazeaza pe aman2 pretendenti, daca au tinut si tin la relatia lor, sau daca tin unul la celalalt, si simt ca le e dor de ei aman2, si ca nu mai pot sta unul fara celalalt, atunci pauza trebuie sa se sfarseasca si ca relatia sa revina la normal, dar in cazul in care nu au sentimente reciproce, pauza o sa fie una neplacuta, care duce la despartie, asta depinde de ei amandoi cat timp vor sa fie unul si nu doi.

| cretzufinish a răspuns:

Pauza asta, cum sa-ti zic eu, e ca si cum ai lua-o dupa fiecare fel de mancare, timp in care tot mai bei si ciugulesti cate ceva. La fel si cu pauza dintre o partida de sex: trebuie sa bei cate o cafea, sa mai ciugulesti ceva...nu exista pauza fara sa nu faci ceva. Pauza intr-o relatie eu o vad ca o noua provocare, in cazul tau pentru ea, deoarece in pauza asta ea poate incerca si altceva, cu altcineva si la sfarsitul pauzei sa-ti dea iar publicitate. happy Ori o terminati de tot, ori continuati ca pana acum. Pauza nu va rezolva problemele, ci mai tare le inrautateste. Discutati mai mult, analizati problema si trageti concluzii in doi. Succes!

| Dizzydizz a răspuns:

Vrea un timp in care sa isi regleza gandurile
Nu vrea despartire asa ca mai bine mai da o sansa rel

| Licurici_4986 a răspuns:

Daca a zis sa luati o pauza ...mai devreme sau mai tarziu vine si despartirea...

| smartalogu a răspuns:

Se cheama ca trebuie sa ii dai cu flit. Asta cu pauza e pentru prosti daca intelegiwinking. O zi buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau pur si simplu mu mai suporta stresul si vrea doar o pauza. mi s-a intamplathappy

| catthshshshs a răspuns:

Vrea sa ia o pauza pentru ca relatia a devenit monotona, pentru ca nu mai simte nimic pentru partener sau pentru ca nu mai este sigura de propriile sentimente, sunt "N" motive la mijloc.

| cryss_1476 a răspuns:

Pai fata nu se poate decide ce vrea.Pe de-o parte ar vrea sa va departiti, pe de alta parte nu vrea sa renunte la tine. intrebarea e: ce va face ea in pauza asta? se va gandi la relatia voastra sau intr-o zi iti va da vestea cea mare ca si-a gasit pe altul? gandeste-te la asta. eu am patit exact ca tine; mi-a spus omul ca vrea sa luam o pauza (fara sa ne certam inainte, fara nimic), am zis "ok, asta e, luam o pauza" ca sa aflu dupa cateva zile ca el era deja cu altcineva de ceva timp si a bagat faza asta cu pauza. probabil nu a avut tupeu sa-mi spuna in fata ca e cu altcineva si a zis...pauza! Asa si cu fata asta, cred ca vrea sa impuste mai multi iepuri dintr-o lovitura, daca nu vrea sa se desparta nici de tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spun: "Unde vrei sa pleci asa si sa ma lasi al nimanui, ca o frunza in vant, infruntand vicisitudinile vietii de unul singur?" O bufneste un ras de neoprit, sare pe mine si nu ma mai lasa vreo ora juma.

| Lorelai a răspuns:

Probabil e foarte confuza si vrea sa isi puna gandurile in ordine!

| baru a răspuns:

Este bine sa pleci cit mai repede Pa

| GdX a răspuns:

S-ar putea sa ii fi stat prea mult pe cap? Sa o fi stresat prea mult si nu a avut timp pentru ea?

| GdX a răspuns:

O pauza, la scoala cum e o pauza? Adica continui insa te relaxezi putin nu s-a terminat. Totul merge mai departe. Nimic nu se pierde. Ai incredere. Succes, sa auzim de binewinking.