Draga mea, acela nu este barbat, daca a lovit odata fi sigura ca mai loveste si a 2 a si a 3 a oara crede-ma pe cuvant, stiu din cazul verisoarei mele.Eu i-am dat 1 palma zdravana iubitului meu insa altu putea sa mi`o intoarca insa el m-a luat in brate si a inceput sa planga.
Ca este un nesimtit . Nu se loveste o fata chiar daca a gresit, poate rezolva problema prin comunicare nu neaparat lovind-o.
Ala nu se poate numi baiat., mi se pare un lucru patetic si ceva anormal asta, nu suport asa ceva, cacaturile astea de genu ca vai "Barbatii sunt mai puternici" si "femeile sunt mai destepte", sunt niste aberatii asa de mare incat ma uimesc cata prostie poate exista in lumea astea
Ca n-are nici un bun simti si n-are nici o inima eu nasi lovi o fata nici intr o catralione de ani mai bine asi medita cum sa-l ajut sa simta mai bine sau mai bine tac sa trac si la ea furia dar sal loves eu cred ca aia deja un ultimul lucru care fac barbati cu femeile asta e parer al meu.
Daca fata si`o merita ....insa daca e asa din senin e prost si o va face mereu daca a facut`o odata...