| Damyan_Herlo_ a întrebat:

Ce parere aveti / ce faceti in situatia care : Ce parere aveti de persoanele care inseala parteneru pentru că celalalt a inselat si vrea sa se răzbune?
Mie mi se pare foarte ciudat, eu nu a-si face asa ceva, mai ales ca sa mă razbun

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Te înșeală cu cel mai bun prieten )))) macar daca o face cu un necunoscut )))) omul este o ființă emoționala, nu cauta logica iubiri că nu există așa ceva, partea reptiliană și emoțională nu au legătură cu rațiunea doar că rațiunea ne permite sa fim conștienți de ceea ce simțim

| Violleta2022 a răspuns:

Ca nu-i mai breaz decat ala care a inselat.
Nu te razbuni pe cineva facand acelasi lucru gresit ci divortezi, ca fiecare sa-si vada de fericirea lui.

| mihai69 a răspuns:

O tâmpenie.

| Madaxo97 a răspuns:

În mod normal, eu sunt pro plătitului cu aceași monedă, deci nu mi se pare ciudat laughing dar în cazul înșelatului, nu mai văd rostul împăcarii in primul rând, pentru că se duce naibii încrederea, și nu mai ai ce relație să continui cu acea persoană. Dacă a înșelat, pa, la revedere. Dar nu am nimic împotriva nici cu înșelatul din răzbunare, gen, ia sa vezi si tu cum e, de ce nu happy dupa ce că înșeli mai ai si tupeu să te superi când te înșel eu pe tine laughing (vorbesc ipotetic, nu ma refer la tine personal)

| DontActLikeMe a răspuns:

Chiar e foarte ciudat si nu sunt de acord cu asa ceva.